Gem annonce

Specialist i finansielle sanktioner til Banking Risk & AML

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-01-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2021
Udløber
20-01-2021
Kviknummer
LJA-81555697
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at passe på vores kunder og sikre, at vi efterlever finansielle sanktioner? Motiverer det dig, at være med til at udvikle et område og rådgive dine kollegaer? Så er du måske vores kommende kollega i Nykredits team for KYC & Sanktioner.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi stort fokus på at styrke forebyggelse af finansiel kriminalitet på tværs af koncernen. I KYC & Sanktioner har vi ansvar for at definere rammeværket på en række områder, herunder efterlevelse af finansielle sanktioner samt rådgivning af vores kolleger i organisationen om dette.

Som sanktionsspecialist er du med til at sætte rammerne for Nykredits efterlevelse af finansielle sanktioner. Du får til opgave at sikre udvikling af Nykredits rammer for området, men også at sikre awareness i organisationen. Du vil derudover repræsentere Nykredit i projekter omkring udvikling af screeningsløsninger. Det er derfor vigtigt, at du er engageret i dit arbejde og tager initiativ. Samtidig er det vigtigt, at du er god til at nytænke og optimere løsninger og processer.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 

  • løbende udvikling af Nykredits rammeværk for efterlevelse af finansielle sanktioner

  • uddannelse af kolleger i organisationen

  • løbende sparring og rådgivning

  • projektarbejde i BEC-regi til udvikling af screeningsløsning.

 

Om dig

Du kommer sandsynligvis fra en tilsvarende stilling og har erfaring inden for sanktionsområdet. Du har fingeren på pulsen i relation til finansielle sanktioner og holder dig opdateret i udviklingen. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med den praktiske håndtering af sanktioner i forhold til kunder og transaktioner.  Du kan formidle budskaber og holdninger om risici i relation til AML og finansielle sanktioner til kolleger på forskellige niveauer i organisationen både skriftligt og mundtligt. Derudover arbejder du selvstændigt og tager ansvar.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af teamet KYC & Sanktioner, som tilhører Banking Risk & AML. Banking Risk & AML dækker alle dele af værdikæden - fra rammeværk til driften af flere af de forretningsmæssige løsninger relateret til forebyggelse af finansiel kriminalitet i hele Nykredit-koncernen. Det betyder, at vi har en bred samarbejdsflade på tværs af organisationen. Vi har et dynamisk arbejdsmiljø, som er præget af høj arbejdsglæde og kolleger, der brænder for at sikre, at Nykredit leverer gode forretningsmæssige implementeringer af regulatoriske forandringer. Du får en spændende og travl hverdag i et team med en uformel omgangstone.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Tine Fløe Meilvang, 21 39 46 12 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Ansøgningsfrist: 20.januar 2021

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2021
Udløber
20-01-2021
Kviknummer
LJA-81555697
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce