Gem annonce

Specialist til Backoffice

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
13-10-2020
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-10-2020
Udløber
26-10-2020
Kviknummer
LJA-81267268
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Har du interesse for de finansielle markeder, og ønsker du at arbejde i et internationalt miljø? Brænder du for at sikre en drift i topklasse og præge fremtidens Backoffice? Så har vi en ledig stilling.

 

Jobbet

Vi søger nye kræfter til team Custody i Backoffice. Teamet beskæftiger i dag 10 medarbejdere, som arbejder med håndtering af corporate actions, udstederservices, afkast- og skatteservice. Omdrejningspunktet for hverdagen er at sikre en stabil drift, medvirke til at udvikle nye services samt effektivisere området i samarbejde med de øvrige kolleger. En væsentlig del af jobbet er at opbygge viden og forståelse for praksis på respektive markeder verden over.

 

Dermed vil du også dagligt være i kontakt med bankens samarbejdspartnere i Danmark og i udlandet, ligesom du vil have et tæt samarbejde med Capital Markets samt et bredt netværk af interessenter i banken med tilknytning til investeringsområdet.

 

Det daglige arbejde er præget af en uformel tone, men arbejdspresset varierer med aktiviteten på de finansielle markeder, og derfor er det vigtigt, at du kan trives med perioder med høj intensitet.

 

Vores processer er understøttet af systemløsninger, og det vil være en naturlig del af jobbet, at du er i stand til at sætte dig ind i disse løsninger. Desuden arbejder vi kontinuerligt med at forbedre vores drift og tilpasse os ændrede markedsvilkår. Det er derfor vigtigt, at du kan sætte dig ind i kompleks information, og medvirke til at videreformidle denne information til relevante parter.

 

Afdelingen

Team Custody er en del af Backoffice, som omfatter 43 engagerede medarbejdere. Du kan se dine kommende kolleger her.

 

Afdelingen er organiseret i tre stærke teams, der dækker ansvarsområder inden for fonds-, valuta samt derivatområdet. Vi sikrer gennemførelse og afvikling af handel, styring af likviditet mm. og supporterer vores kolleger, primært i Capital Markets og sekundært andre afdelinger, samt funktioner i koncernen. Vi har yderligere et tæt samarbejde, og indgår i partnerskab med en række samarbejdspartnere i både ind- og udland.

 

Vi er en vigtig del af investeringsværdikæden og kapitalmarkedsområdet, som er udpeget som et vækstområde i koncernen. På grund af øget kompleksitet, omfattende regulering og den digitale udvikling er vores processer og arbejdsopgaver under hastig forandring.

 

Din profil

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har en relevant økonomisk baggrund fx. cand.merc. Hvis vi skal sætte lidt flere ord på dig, så forestiller vi os, at:

  • du er ambitiøs og nysgerrig overfor ny viden og nye vinkler på tingene,

  • du arbejder struktureret og har sans for detaljen i din arbejdsform,

  • du har gode kommunikative færdigheder på dansk og engelsk,

  • du er initiativrig, tør udfordre gængse processer og medvirker til at indføre new practice,

  • du tager ansvar for din egen læring, og vi støtter dig i din udvikling,

  • du har interesse for effektivisering og automatisering af workflows, har kendskab til Excel og evt. VBA.,

  • du har gode samarbejdsevner og et godt humør, så du kan fungere som en aktiv medspiller i afdelingen,

  • du kan have flere bolde i luften og håndtere perioder med arbejdspres.

 

Vi ved godt, at listen med ønsker er lang, men vi har høje ambitioner, og vi håber, at du vil være en del af udviklingen.

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende til samtaler og ønsker at besætte stillingen snarest muligt. Så send din ansøgning afsted, hvis jobbet lyder som noget for dig.

 

HR Partner Karin Elmedal Hansen vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Henrik Møller Nielsen

Afdelingsdirektør

Afdeling: Backoffice

Telefon: 89 89 28 30

Mobil: 25 26 92 50

 

Lissy Kristensen

Leder, Udenlandsk Fonds

Afdeling: Backoffice

Telefon: 89 89 74 60

Mobil: 20 15 28 05

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-10-2020
Udløber
26-10-2020
Kviknummer
LJA-81267268
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce