Gem annonce

Specialist til Banking Risk & AML

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-02-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-02-2021
Udløber
03-03-2021
Kviknummer
LJA-81733798
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at passe på vores kunder og forebygge hvidvask og terrorfinansiering? Motiverer det dig, at være med til at udvikle et område og hjælpe ledelsen til at træffe de rette beslutninger? Så er du måske vores kommende kollega.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi stort fokus på at styrke forebyggelse af hvidvask på tværs af koncernen. I KYC & Sanktioner har vi ansvar for at definere rammeværket på en række områder, udarbejde koncernens risikovurdering og ledelsesrapportering samt rådgive vores kolleger i organisationen.

Som specialist i KYC & Sanktioner vil du være med til at sætte rammerne for Nykredits tiltag til bekæmpelse af finansiel kriminalitet. Risikovurderingen er hjertet i vores arbejde og understøtter både forretningen, ledelsen og os i hverdagen. Nu leder vi efter en kollega, der kan hjælpe os og koncernen med at sikre en fortsat høj kvalitet og udvikling i vores risikovurderinger.

 

Du vil arbejde sammen med dygtige kolleger både i teamet og i resten af koncernen for at sikre et produkt, der er fortsat kan anvendes som et værktøj i vores prioritering. Det vil derudover ligge i din rolle at varetage rapportering på compliance og operationelle risici for AML/CTF-området. Din rolle indebærer et tværgående samarbejde i koncernen med både medarbejdere og ledelse. Det er derfor vigtigt, at du kan formidle budskaber og holdninger om risici i relation til AML/CTF og finansielle sanktioner til kolleger på forskellige niveauer i organisationen. Dine arbejdsopgaver vil præget af:

  • udarbejdelse af risikovurderinger i koncernens selskaber

  • dialog og samarbejde med stakeholders i koncernen

  • formidling af risikobetragtning og -vurderinger

  • analyse af data og input fra selskaberne

  • videreudvikling af metoden for risikovurderingen.

 

Om dig

Du har erfaring med risikoanalyse og -metoder. Måske har du arbejdet med risikovurderinger af området for finansiel kriminalitet, men du kunne også have erfaringer fra operationel risikostyring eller lignende. Erfaring med AML/CTF-området vil være en fordel.

Du er analytisk stærk og formår at omsætte store mængder information til simple budskaber. Du har erfaring med rapportering og forstår at identificere behovet i forretningen og hos ledelsen. Du er en stærk kommunikator og forstår at formidle til en varieret gruppe af modtagere.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af teamet KYC & Sanktioner, som hører under Banking Risk & AML. Banking Risk & AML har ansvaret for alle dele af værdikæden - fra rammeværk til driften af flere af de forretningsmæssige løsninger på hvidvaskområdet i hele Nykredit-koncernen. Det betyder, at vi har en bred samarbejdsflade på tværs af organisationen. Vi har et dynamisk arbejdsmiljø, som er præget af høj arbejdsglæde og dedikerede kolleger. Du får en spændende og travl hverdag i et team med en uformel omgangstone.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Tine Fløe Meilvang, 21 39 46 12, eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 3. marts 2021

 

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-02-2021
Udløber
03-03-2021
Kviknummer
LJA-81733798
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce