Gem annonce

Specialist til Corporate Actions i Wealth & Markets Operations

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-10-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
14-10-2020
Udløber
29-10-2020
Kviknummer
LJA-81270961
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Nykredit brænder vi for at være Bedst til kunder. Gør du også det, og har du lyst til at være en del af et team af dygtige og dedikerede specialister og seniorspecialister? Så tilbyder vi en spændende karrieremulighed i et dynamisk og stærkt fagligt miljø. Et miljø der er præget af den store banks muligheder og den lille banks bevægelighed. Kunden er altid i centrum, barren er sat højt, og vi vækster både i volumen og kompleksitet. Lyder det attraktivt?

Dine opgaver spænder vidt

Wealth & Markets Operations er Nykredits centrale operationelle enhed inden for investeringer på kapitalmarkederne. Det betyder, vi understøtter hele kundesegmentet og en meget bred vifte af investeringsprodukter. Vi har derfor et meget tæt samarbejde internt i Wealth Management og på tværs af organisationen.

Via samarbejde med interne interessenter, depotbanker, kunder og eksterne samarbejdsparter skal du bl.a. sikre korrekt registrering og afvikling inden for Corporate Actions og depot for Nykredits kunder. Et område præget af mange deadlines og en del manuelle opgaver. Vi har fokus på automatiseringer og kvalitet, og du skal derfor også bidrage til, at vi får forbedret vores systemer og daglige processer. Derfor vil indgående kendskab til Office-pakken herunder særligt Excel samt interesse for at arbejde tæt sammen med vores IT- og Robotics-teams være en stor fordel.

Du er fagligt nysgerrig og har stor interesse for den finansielle branche

Vi forestiller os, at du har en bankmæssig baggrund samt gerne omfattende erfaring inden for Corporate Actions. Kendskab til området er naturligvis en stor fordel. Vi ser gerne, at du har kendskab til de mange typer af corporate actions, SRD II og disses implikationer på de daglige opgaver, og vi ser også gerne, at du har BEC-erfaring og eventuelt kendskab til SCD. Men kommer du med erfaring fra andre opgaver i operations og med et solidt kendskab til branchen, kan det også være en indgangsvinkel til jobbet, da dit engagement og din lyst til at beskæftige dig med området er altafgørende. Da mange af vores samarbejdsparter er internationale, er det væsentligt, at du kan kommunikere på engelsk både på skrift og i tale.

Du er initiativtagende, struktureret og en holdspiller

Du arbejder med sans for kvalitet, har fokus på detaljerne og kan overskue helheden, samtidig med at du overholder deadlines. Vi lægger vægt på, at du er engageret og proaktiv. Du får en bred kontaktflade, hvorfor gode samarbejdsevner er afgørende for din succes. Du trives i et miljø, hvor travlheden og opgaverne er afledt af de finansielle markeder. Du evner at forholde dig kritisk til data og talmateriale. Du er en god holdspiller og kan arbejde målrettet mod fælles såvel som egne mål. Du bliver en del af et engageret og fagligt kompetent team på syv, hvor vi drives af faglighed, fællesskab, frihed og ansvarstagen. Samtidig bliver du også en del af Transaction Management, som tæller 90 medarbejdere og udgør en vigtig del af Wealth & Markets Operations.

Din nye arbejdsplads

Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft. Sådan lyder løftet til vores medarbejdere, og som medarbejder hos os betyder det, at vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner, og at du har mulighed for en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. Samtidig er Nykredit på en spændende rejse. Dette stiller i høj grad krav til dig som medarbejder, men åbner også mange muligheder. Derudover vil vi særligt gerne rykke endnu tættere på vores kunder. Vi måler dig derfor på den forskel, du gør for kundernes liv, økonomi og drømme. I Wealth & Markets Operations bidrager vi dagligt til dette som et vigtigt led i den samlede værdikæde.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Anne-Mette Antonsen, 44 55 13 52 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Ansøgningsfrist: 29. oktober 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
14-10-2020
Udløber
29-10-2020
Kviknummer
LJA-81270961
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce