Gem annonce

Specialist til KYC & Sanktioner

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-02-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-02-2021
Udløber
03-03-2021
Kviknummer
LJA-81733797
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at passe på vores kunder og forebygge hvidvask og terrorfinansiering? Motiverer det dig, at være med til at udvikle løsninger, der hjælper vores kolleger i hverdagen? Så er du måske vores kommende kollega.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi stort fokus på at styrke forebyggelse af finansiel kriminalitet på tværs af koncernen. I KYC & Sanktioner har vi ansvar for at definere rammeværket på en række områder, bistå i udvikling og implementering af de understøttende løsninger i organisationen, samt rådgive vores kolleger i hverdagen.

 

Som specialist i KYC & Sanktioner vil du være med til at sætte rammerne for Nykredits tiltag til bekæmpelse af finansiel kriminalitet. Du vil som en del af teamet have fokus på at forbedre de interne processer og sikre de bedste løsninger for vores kunder. Teamet har endvidere en væsentlig opgave i at sikre en god forståelse og forankring af disciplinen i koncernen.

 

Derudover indgår vi aktivt i udviklingen af vores IT-understøttelse på området. Det er derfor særligt her vi leder efter en ny kollega med god erfaring inden for AML/CTF. Som en del af KYC & Sanktioner skal du således være parat til repræsentere afdelingen og Nykredit i diverse projekter og initiativer i udviklingsarbejdet hos BEC. Det er derfor vigtigt, at du arbejder selvstændigt, men bevarer overblikket over Nykredits retning. Det er ligeledes vigtigt, at du er god til at forbedre og nytænke løsninger og processer. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. kunne inkludere:

  • projektarbejde herunder deltagelse i projekter i BEC som repræsentant for Nykredit

  • løbende udvikling af de interne processer for bl.a. kundekendskab

  • løbende sparring og rådgivning.

 

Om dig

Du har en minimum tre års praktisk erfaring med at udvikle processer og/eller systemunderstøttelse til forebyggelse af finansiel kriminalitet. Desuden har du arbejdet med at sætte rammerne for AML/CTF-området eksempelvis i en risikostyrings- eller compliancefunktion. Certificering som ICA eller ACAMS vil være en fordel. Du trives en omskiftelig hverdag, hvor din tid primært bruges på udviklingsopgaver. Du kan formidle budskaber og holdninger om risici i relation til AML/CTF og finansielle sanktioner til kolleger på forskellige niveauer i organisationen.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af teamet KYC & Sanktioner, som hører under Banking Risk & AML. Banking Risk & AML har ansvaret for alle dele af værdikæden - fra rammeværk til driften af flere af de forretningsmæssige løsninger på hvidvaskområdet i hele Nykredit-koncernen. Det betyder, at vi har en bred samarbejdsflade på tværs af organisationen. Vi har et dynamisk arbejdsmiljø, som er præget af høj arbejdsglæde og dedikerede kolleger. Du får en spændende og travl hverdag i et team med en uformel omgangstone.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Tine Fløe Meilvang, 21 39 46 12, eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 3. marts 2021

 

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-02-2021
Udløber
03-03-2021
Kviknummer
LJA-81733797
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce