Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialist til Risikoopgørelse og -rapportering i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-06-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-06-2020
Udløber
29-07-2020
Kviknummer
LJA-80541884
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Er du struktureret, og har du flair for tal? Er du serviceminded, og kan du holde mange bolde i luften? Trives du med drift og med altid at sørge for høj kvalitet i dit arbejde? Så er det måske dig, der er vores nye kollega.

 

Dit kommende job

I teamet Kontrol & Rapportering har vi det overordnede ansvar for kontrol og drift af rapporteringen på markedsrisiko og modpartsrisiko. Du bliver en central del af vores daglige virke og skal være med til at sætte standarden for Nykredits kontrol- og rapporteringssetup.

 

Dine primære opgaver vil bl.a. omfatte at:

 

  • drifte daglige og periodiske kontroller og rapportering

  • styrke processer og værktøjer til formidling af Nykredits markeds- og modpartsrisiko

  • være i tæt dialog og sparre med kolleger i Risikoopgørelse og -rapportering, som har ansvaret for daglig overvågning, kontrol og rapportering af Nykredits markedsrisiko og likviditetsrisiko.

 

Interesse for drift og support

Din indgangsvinkel til jobbet kan være mangeartet, men vi forestiller os, at du har kendskab til finanssektoren; eksempelvis fra en treasuryfunktion eller lignende. Du formår at holde mange bolde i luften og går struktureret til værks. Vi arbejder med data, derfor er det en fordel, hvis du har erfaring med programmering eller mod på at lære det. Vi arbejder tæt sammen, sparrer og støtter hinanden, og du skal derfor have lyst til at indgå i et velfungerende team.

 

Din nye arbejdsplads

I Risikoopgørelse og -rapportering er vi 15 medarbejdere med ansvar for opgørelse, rapportering og analyse af markeds-, modparts- og likviditetsrisici. Vores samarbejdsflader i koncernen er brede og inkluderer bl.a. forretningsenhederne Funding & Kapital, Investments, Institutionel Relations, Markets, Kredit og IT. Vi arbejder i et dynamisk miljø med god stemning og en uformel tone.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Torben Nordstrøm Christiansen, 44 55 17 85.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 29. juli 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-06-2020
Udløber
29-07-2020
Kviknummer
LJA-80541884
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed