Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialister til opgaver inden for selskabsskatteret - Aalborg

Skatteforvaltningen, Aalborg, Skibsbyggerivej

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
15-05-2020
Kontakt
Skatteforvaltningen, Aalborg, Skibsbyggerivej
Skibsbyggerivej 5
9000
Aalborg
Danmark
Tlf
72386582
Praktisk information
Oprettet
15-05-2020
Udløber
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80279157
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Jura, Konsulent og rådgivning

Har du lyst til at arbejde med fagligt udfordrende og spændende sagsbehandling inden for selskabsskatteområdet? Har du lyst til at blive en del af en myndighed som sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund? Så håber vi at høre fra dig!

Spændende opgaver inden for selskaber, skat og eventuelt moms
Enheden SP 03 Fonde, foreninger og virksomhedsomdannelse er en enhed under afdelingen Selskabsprocesser. Vi søger et par specialister til fagområdet fonde og foreninger.

Som medarbejder i driftsenheden kommer du til at deltage i et team med masser af faglig sparring vedrørende sagsbehandlingen af henvendelser fra fonde og foreninger. I sagsbehandlingen indgår alle fortolkninger af selskabsskatteloven og fondsbeskatningsloven.

Dine typiske opgaver vil være sagsbehandling vedrørende fonde og foreninger på følgende områder:

  • Objektive og subjektive skattepligtsvurderinger, herunder afgrænsning af skattesubjekter uden selvstændig skattesubjektivitet, bl.a. I/S, samt afgrænsning af selvejende institutioner jævnfør FBL overfor selvejende institutioner omfattet af SEL 3
  • Komplekse anmodninger om ændring af skatteansættelsen
  • Anmodninger om undtagelse fra oplysningspligt
  • Anmodninger om godkendelse fra almennyttige sammenslutninger
  • Anmodninger om/og kontrol af udbyttefrikort
  • Sagsbehandling i forbindelse med ophør, herunder skattekvittancer
  • Andelsselskaber SEL 1.1.3
  • Telefonbesvarelser for kundecentret og direkte henvendelser

I fagområdet arbejdes fx også med aktindsigt efter offentlighedsloven og en momskompensationsordning for almennyttige sammenslutninger.

Faglig stærk og med sans for detaljer
Vi forudsætter, at du en skattemæssig baggrund som fx skatterevisor eller en videregående uddannelse som fx jurist eller økonom. Du har et godt kendskab til selskabsbeskatning, gerne momskompetencer og en generel god forståelse af skatterettens implementering i praksis.

Det er vigtigt, at du har lyst til at bidrage og trives i et miljø hvor gode samarbejdsevner samt vidensdeling vægtes meget højt. Desuden drives du af fordybelse, detaljefokus men har samtidig en løsningsorienteret tilgang til dine opgaver.

Da du vil få en stor grad af kontakt til eksterne samarbejdspartnere, modtage henvendelser fra fonde og foreninger og deres repræsentanter, skal du besidde gode kommunikationsevner, og kunne udtrykke dig klart og præcist på dansk i både skrift og tale.

Om din nye arbejdsplads
Du kan se frem til at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor du bliver omgivet af faglige dygtige kollegaer samt får mange berøringsflader i og uden for Skattestyrelsen. Du får opgaver med mulighed for at tage ansvar og sætte dit eget præg på tingene. Din hverdag vil være afvekslende og til tider med korte deadlines, men du vil altid være omgivet af gode kolleger og en uhøjtidelig omgangstone.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket Søg stillingen senest den 1. juni 2020. Spørgsmål besvares gerne af funktionsleder Ane Edelbo Lauritzen på tlf. 7238 6582 eller mail Ane.Lauritzen@sktst.dk.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 24 og der kan indgå en logik test og en personprofilanalyse i rekrutteringsprocessen. Tiltrædelse den 1. september 2020 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Skibsbyggerivej 5, 9000 Aalborg.

Om skattestyrelsen
Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu
Kontakt
Skatteforvaltningen, Aalborg, Skibsbyggerivej
Skibsbyggerivej 5
9000
Aalborg
Danmark
Tlf
72386582
Praktisk information
Oprettet
15-05-2020
Udløber
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80279157
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Jura, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed