Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialkonsulent med specialistviden inden for ligestilling til nyoprettet Gender Equality Team

Syddansk Universitet

Odense, Fyn

Indrykket
13-07-2017
Kontakt
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230
Odense
Danmark
Tlf
6550 1000
Praktisk information
Oprettet
13-07-2017
Udløber
27-08-2017
Kviknummer
LJA-47673864
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Forskning og undervisning

Ønsker du at arbejde med ligestilling inden for academia? Har du erfaring med at flytte organisationer mod visionære mål? Er du god til at motivere andre ud fra solid viden og udbygget datagrundlag? Er du optaget af at søge bag om tal for at forstå tilgrundliggende problemstillinger? Forfølger du sager, indtil du og andre har tilstrækkeligt klare design for måder at handle på?

SDU ønsker med en strategisk satsning på kønsligestilling at styrke universitetets forskning, undervisning og formidling og søger derfor en konsulent til den nyoprettede enhed Gender Equality Team, GET-SDU.

GET-SDU skal i samarbejde med resten af universitetet designe og implementere strategiske initiativer for ligestilling i såvel forskerpopulation som forskningsindhold. De strategiske initiativer omfatter etablering af solid og forankret viden i form af brugbare data, facilitering af en dialogbaseret opfølgning på data, kvalificering og understøttelse af ligestillings aktiviteter og initiativer, samt opdatering af SDUs praksis, således at eksempelvis akademiske rekrutteringsprocedurer tager højde for ubevidste bias.

Du har specialistviden inden for gender eller academia som organisation. Du er en stærk analytiker og trives med at behandle data. Du befinder dig godt med konsulent- og udviklingsarbejde i et stærkt fagligt miljø med mange specialister, hvor der stilles krav til kvalitet og evne til at argumentere for sin sag. Universitetet er en mangfoldig arbejdsplads, hvor du vil møde ambitiøse og kreative personer, der ikke er blege for at komme med deres uforbeholdne mening. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra arbejde med forskning og uddannelse og evt. selv har taget en ph.d.

Du sætter en ære i at omsætte viden til praksis, og du er i stand til at stille modige spørgsmål og lytte til og bag om svarene. Det er en fordel, hvis du har erfaring med organisationsudvikling og implementering af ny praksis, for eksempel gennem undervisning eller facilitering af udviklingsforløb.

Dine opgaver omfatter:

 • dataanalyse og bearbejdning til brug i udvikling af ligestillingsinitiativer og monitorering
 • at holde dig ajour i viden om state-of-the-art inden for ligestillingspraksis i academia i Norden, Europa og internationalt
 • mundtlig og skriftlig formidling om ligestilling på SDU fx i form af materiale, oplæg for organisationen eller i eksterne sammenhænge, kurser og anden træning
 • udvikling og planlægning af projekt- og procesdesign
 • procesfacilitering og dialog
 • kontakt, rådgivning og sparring omkring ligestilling for andre enheder i organisationen

Vi forventer, at du:

 • har specialistviden om gender equality gerne inden for academia
 • har en relevant uddannelse på minimum kandidatniveau fx som sociolog, antropolog eller cand. scient. pol.
 • har stærke analytiske interesser og kompetencer
 • er flydende på engelsk og kan formulere dig godt skriftligt og mundtligt
 • er udadvendt og imødekommende og i stand til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for at drive opgaver frem
 • knytter stærke og konstruktive arbejdsrelationer
 • kan dansk på et højt funktionelt niveau eller er indstillet på at lære det hurtigt

 

Du bliver ansat som specialkonsulent i HR-service, HR Udvikling. Afdelingen består af ca. 20 medarbejdere, som arbejder med kompetence- og organisationsudvikling på hele SDU. GET-SDU indgår i HR-Udviklings konsulentgruppe og samarbejder med gruppens øvrige seks konsulenter, der arbejder med ledelse, trivsel, organisationsudvikling, sprog, internationalisering, karriere og rekruttering.

Hvis du ønsker flere informationer om stillingen, kan du kontakte projektleder Eva Sophia Myers, 6011 1898 / myers@sdu.dk eller afdelingsleder Jakob Ejersbo, 6550 2923 / ejersbo@sdu.dk.

Første runde samtaler planlægges til den 11. og 12. september 2017. Der gennemføres personlighedstest af udvalgte ansøgere med tilbagemeldingssamtaler den 20. september 2017.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Stillingen kan kun søges via SDU's hjemmeside http://www.sdu.dk/service/ledige_stillinger/tap

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230
Odense
Danmark
Tlf
6550 1000
Praktisk information
Oprettet
13-07-2017
Udløber
27-08-2017
Kviknummer
LJA-47673864
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Forskning og undervisning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan