Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sprogligt stærk studentermedhjælper til Thorvaldsens Museum

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-07-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
26305107
Praktisk information
Oprettet
23-07-2019
Udløber
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74453354
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Thorvaldsens Museum søger studentermedhjælper til krævende og lærerigt job.

Er du knivskarp sprogligt, har du sans for systematik og har du ovenikøbet rappe fingre på tastaturet? Kan du varetage et stort stykke tastearbejde med koncentration og vedholdenhed, i bevidstheden om at du bidrager væsentligt til et innovativt online-katalog over Bertel Thorvaldsens samlede produktion? Og ville du elske samtidig at få det forkromede overblik over al Thorvaldsens kunst og hans fascinerende samlinger af alt fra ægyptiske amuletter til romantisk malerkunst? Så er stillingen som studentermedhjælper noget for dig!

Stillingen som studentermedhjælper giver dig en sjældent god mulighed for at lære et basalt museumsfagligt håndværk. Du kommer til at registrere værker efter alle kunstens regler, så du får fuldstændig styr på, hvilke informationer om den enkelte kunstgenstand, der skal være på plads. Samtidig bliver du en del af et team, der tænker nyt: Vi skræddersyr et digitalt online-katalog over alle Thorvaldsens værker i ind- og udland fra scratch, så det ikke bare bliver et funktionelt værktøj internt på museet og lever op til alle internationale standarder, men så det også vækker og pirrer de eksterne brugeres skuelyst og trang til at klikke videre.

Du vil blive knyttet til et team på tre forskningsmedarbejdere alle kunsthistorikere der står for museets digitale satsninger Kataloget og Arkivet. Som det fremgår, vil dit arbejde hovedsagelig ligge inden for arbejdet med at udvikle Kataloget, men du skal være indstillet på også at udføre opgaver i museets digitale arkiv, i daglig tale Arkivet. Her ligger alle Bertel Thorvaldsens private og forretningsmæssige breve samt andre vigtige historiske kilder samlet, og du kan blive bedt om fx at læse korrektur og uploade tekster til denne platform.

Vi foretrækker, at du er nået til kandidatniveau, men om du kommer fra kunsthistorie eller et andet beslægtet fag er underordnet, så længe du har interessen og kvalifikationerne.

Ansættelsesvilkår
Startdato: 1. september 2019 eller snarest muligt derefter.

Arbejdstid: 15 timer ugentligt, fordelt på to dage efter nærmere aftale.

Stillingen er tidsbegrænset til et år med mulighed for forlængelse.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ved ansættelse indhentes straffeattest.

Yderligere oplysninger
Thorvaldsens Museum på 3332 1532, bed om omstilling til Arkivet Nanna Kronberg Frederiksen, Kira Kofoed eller Karen B. Busk-Jepsen. Du kan læse om og udforske Arkivet på http://arkivet.thorvaldsensmuseum.dk/.

Thorvaldsens Museum er en del af enheden Historie & Kunst i Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune. Enheden omfatter endvidere Nikolaj Kunsthal, Københavns Stadsarkiv og Københavns Museum.

Ansøgningen bedes vedlagt et eksempel på en skriftlig opgave eller en anden af dine tekster.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 20. august 2019

Ansøg nu
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
26305107
Praktisk information
Oprettet
23-07-2019
Udløber
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74453354
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed