Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stærk kommunikatør med erfaring fra undervisnings- og vidensmiljøer til Skoletjenesten (barselsvikariat)

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-09-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
30473918
Praktisk information
Oprettet
11-09-2019
Udløber
02-10-2019
Kviknummer
LJA-75534276
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Kommunikation og medier

Er du stærk i faglig formidling, interesserer du dig for undervisning i eksterne læringsmiljøer, og vil du være en del af en ambitiøs organisation i udvikling? Så er stillingen som journalistisk medarbejder i Skoletjenesten måske noget for dig.

Skoletjenesten er et videncenter for eksterne læringsmiljøer, hvor vi arbejder for at øge kvaliteten af den undervisning, børn og unge møder på museer og kulturinstitutioner i hele landet. Det gør vi ved at opsamle, udvikle og formidle viden, erfaringer og undersøgelser, der kan bidrage til arbejdet med åben skole hos kulturinstitutioner, kommuner og skoler. Vi søger derfor en journalistisk medarbejder, der har erfaring med at formidle undervisning, didaktik og pædagogik, og som kan samarbejde med vores forskellige undervisningsmiljøer om at producere viden, der kan sættes i spil, så det skaber værdi for Skoletjenestens mange brugere.

Opgaver
Hovedopgaven for vores kommende journalistiske medarbejder bliver sammen med Skoletjenestens pædagogiske medarbejdere at omsætte viden og erfaringer i forskellige formater, der understøtter organisationens aktiviteter. Dvs. fx skrive og redigere faglige artikler, være medudvikler på guides, modeller, podcast, film og forskellige visualiseringer.

Du vil være med til at forme området og herunder afprøve og udvikle arbejdsgange og formater i den faglige formidling.

Herudover vil du varetage følgende opgaver

 • Indgå i kommunikationsfaglig sparring med de pædagogiske medarbejdere i organisationen.
 • Understøtte kommunikationen med Skoletjenestens mange interessenter fx i forbindelse med konferencer, temadage og events.
 • Være med til at give Skoletjenesten og vores faglige eksperter en stemme i omverdenen bl.a. via artikler, debatindlæg og kronikker i relevante fagblade og øvrige medier.
 • Indgå i organisatoriske opgaver som fx skrive og redigere årskataloger og årsberetninger.
 • Bidrage til nyhedsflow på organisationens digitale flader, herunder varetage redaktionelle opgaver på videncentersitet.
 • Bidrage til fortsat digital og kreativ udvikling af den samlede kommunikationsindsats.
Om dig

 • Du er kommunikations- eller journalistuddannet og gerne med en stærk digital/medie/visuel profil.
 • Du har et godt kendskab til det pædagogiske, didaktiske felt og åben skole.
 • Du har erfaring med faglig formidling og kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og nye fagområder.
 • Du er god til at samarbejde på tværs af områder og bringe din kommunikationsfaglighed i spil.
 • Du skriver godt og hurtigt, mestrer journalistiske metoder og genrer og formulerer dig klart og præcist.
 • Du har lyst til at udforske og udvikle nye formater for faglig formidling i tæt samarbejde Skoletjenestens pædagogiske faggruppe.
 • Du har et godt blik for målgrupper, brugssituationer og formidling, der skaber værdi for brugerne.
 • Du har erfaring med forskellige medier og tænker i visuelle og digitale virkemidler.
 • Du kan arbejde både i længerevarende processer med dybdegående research og med hurtige historier og korte deadlines.
 • Du er udadvendt, opsøgende, kan spotte og sælge historier og er god til at skabe netværk.
Du bliver en del af et kommunikationsteam, der arbejder med intern og ekstern kommunikation; digitale medier, marketing, nyheder og presse, kommunikationsrådgivning, analyse og events. Du vil få et stort ansvar og mange samarbejdsflader i organisationen, både med de ca. 25 medarbejdere der til daglig sidder på kulturinstitutioner og i kommuner og med kollegaerne i vores fælles sekretariat. I kommunikationsteamet får du fem kollegaer, som alle sammen arbejder for at understøtte Skoletjenestens kommunikation og relationer udadtil og binde organisationen sammen. Desuden er teamet ansvarlig for drift og udvikling af digitale platforme; skoletjenesten.dk, intranettet og et nyt videncentersite, som er under udvikling.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2019 eller snarest derefter. Der er tale om en 37-timers stilling med ansættelse i Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen/Skoletjenesten.

Ansættelsen er tidsbegrænset, og den er foreløbig fastsat til den 15. oktober 2020 med eventuel mulighed for forlængelse. Arbejdsstedet er Skoletjenesten videncenter for eksterne læringsmiljøer, Gyldenløvesgade i København V.

Kontakt
For yderligere information om stillingen, kontakt Siska Rohr Harrebye på 2490 1368. Se også www.skoletjenesten.dk.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 2. oktober 2019.
Vi gennemfører samtaler mandag den 7. oktober hos Skoletjenesten på Gyldenløvesgade.

Om os
Skoletjenesten videncenter for eksterne læringsmiljøer er en aktiv ressource for kommuner og kulturinstitutioner og samarbejdspartner for andre nationale aktører. Vi udvikler undervisning i eksterne læringsmiljøer, der giver børn og unge i dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser unikke muligheder for læring og dannelse. Vi indsamler, systematiserer og dokumenter viden og erfaringer fra eksterne læringsmiljøer og deler det med alle interesserede aktører i sektoren. Vi initierer og understøtter netværk, der skaber videndeling på tværs af eksterne læringsmiljøer.

Ansøg nu
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
30473918
Praktisk information
Oprettet
11-09-2019
Udløber
02-10-2019
Kviknummer
LJA-75534276
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Kommunikation og medier
Beliggenhed