Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Statens Administration søger 8 - 10 medarbejdere til ny supportenhed indenfor løn- og regnskabsområdet

Statens Administration - Hjørring

Hjørring, Nordjylland

Indrykket
08-03-2018
Kontakt
Statens Administration - Hjørring
Arsenalvej 55
9800
Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2018
Udløber
25-03-2018
Kviknummer
LJA-57432492
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi og regnskab

Har du en supporter i maven, og vil du være med til at opbygge en ny fællesstatslig supportfunktion? 

 

I Statens Administration kommer du til at spille en central rolle i et effektivt og moderne shared servicecenter på løn- og regnskabsydelser. 

 

Statens Administration er en organisation i vækst, og vi leverer i øjeblikket løn- og regnskabsydelser til ca. 160 statslige institutioner og deres ca. 55.000 ansatte. Dette sker igennem flere forskellige fællesstatslige systemer. På regnskabsområdet drejer det sig primært om regnskabssystemet Navision Stat, indkøbs- og fakturahåndteringssystemet IndFak og rejse og udlægsafregningssystemet RejsUd.  På lønområdet er de primære systemer Statens lønsystem SLS og Indrapporteringssystemet HR-Løn.

 

Statens administration skal fremadrettet ligeledes levere brugerrettet support på ovennævnte systemer. Vi er derfor i gang med opbygningen af en ny supportenhed, der skal levere support til alle kunder på de fællesstatslige systemer i staten og de selvejende institutioner. 

 

Om stillingerne

Stillingen som supporter vedrører primært den brugerrettede systemsupport, men kan også omfatte forretningsmæssig support. Mere konkret forventes de primære opgaver at være:

 

  • Brugerrettet systemsupport til brugere og superbrugere i institutionerne

  • Visitering af supportsager herunder fejlmeldinger, der kræver teknisk assistance til 2. level support

  • Opdatering af driftsstatus på hjemmeside samt udsendelse af informationer i forbindelse med driftsproblemer

  • Undervisningsopgaver og vejledning af brugere

  • Opdatering af vejledninger 

 

 

Der kan især under opbygningen af den nye supportfunktion forventes rejseaktivitet til oplæring.

 

Hvad kan du?

Din væsentligste kompetence er indgående kendskab til enten regnskabs- eller lønsystemer og gerne et generelt forretningsmæssigt kendskab til et eller begge områder.  Du skal være nysgerrig og have lyst til at fordybe dig i de system- eller forretningsmæssige sager, med henblik på at løse de problemstillinger der opstår. Du skal have som mål at blive en supporter der gennem system- og forretningsindsigt skal support af høj kvalitet til Statens Administrations kunder.

 

I det der her skal opbygges en helt ny funktion, vil der i ansættelsen blive lagt særligt vægt på din motivation til ansøgningen.  Der forventes derfor ansættelse af medarbejdere med lang erfaring ligesom nyuddannede (fx ingeniører andre relevante it uddannelser) også vil kunne komme i spil til en stilling i supporten.

 

Opgaverne afhænger i høj grad af de problemstillinger og projekter der opstår, og du kan derfor forvente en omskiftelig og varieret hverdag. Du skal være klar til nye udfordringer og have mod på at blive kastet ud i opgaver hvor løsningen ikke kan defineres på forhånd. 

 

Stillingen som supporter medfører en høj grad af interaktion med kunder, leverandører og kollegaer. Evnen til at kommunikere klart og agere serviceminded er derfor en forudsætning, ligesom erfaringer med at udføre supportopgaver vil være et fortrin. 

 

Og hvem er vi så? 

Statens Administration er en del af Finansministeriet, og du vil blive tilknyttet kontoret Kunder og Kvalitet. Du bliver en del af et tværgående kontor, der har til opgave at understøtte driftsopgaverne, så løn- og regnskabsmedarbejderne kan fokusere på kerneopgaverne. Vores ambition er at levere værdi gennem vores høje faglighed og evne til at forstå forretningens behov.  Du skal derfor brænde for at være med til sikre god service, sikker drift og support i Statens Administration.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Per Helmer Roos, tlf. 40 90 60 94 eller teamleder Niels-Christian Hegelund, tlf. 33 92 82 49.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du tilbydes løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst i Staten med indplacering efter kvalifikationer. 

 

Tjenestestedet er Arsenalvej 33 i Hjørring. 

 

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse under hele din ansættelse.

 

Ansøgning

Du søger stillingen via linket her på siden senest den 25. marts 2018. Samtaler vil blive afholdt løbende primært i ugerne 12, 14 og 15. Du skal forvente at gennemføre en test i løbet af ansættelsesprocessen. Forventet tiltrædelse den 1. maj/1. juni 2018 eller snarest muligt derefter. 

 

Statens Administration opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Ansøg nu
Kontakt
Statens Administration - Hjørring
Arsenalvej 55
9800
Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2018
Udløber
25-03-2018
Kviknummer
LJA-57432492
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi og regnskab
Beliggenhed