Gem annonce

Storkunderådgiver med fokus på erhvervskunder til Storkunder Sjælland i Roskilde

Nykredit

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
15-09-2020
Nykredit
Københavnsvej 45
4000
Roskilde
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
27-09-2020
Kviknummer
LJA-81089981
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Bedst til kunder - Det er vores ambition i Nykredit. Vil du være med til at gøre en forskel for vores største og bedste erhvervskunder? Så er det dig, vi mangler i Storkunder Sjælland.

 

Dit kommende job

Som Storkunderådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe optimal kundetilfredshed. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige kundeteam, når du og vores specialister møder kunden og sammen gør en forskel. Potentialet er stort og ambitionerne høje. Du overtager en portefølje af spændende kunder, som skal plejes og udvikles, samtidig med du tiltrækker nye kunder via eget og storkundecentrets netværk. Det er derfor afgørende, at du forstår og evner at udfordre kunderne strategisk, så vi møder dem i øjenhøjde som en professionel erhvervsbank.

                           

Dine ansvarsområder bliver at:

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder i tæt samarbejde med vores assisterende storkunderådgivere

  • udfordre kunderne strategisk og dermed tilføre merværdi i samarbejdet

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte det rigtige kundeteam, der gør en forskel for den enkelte kunde

  • udvikle eksisterende kundeforhold til helkunder og tiltrække nye helkunder

  • være på forkant med din portefølje ved løbende at følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme

  • involvere dig i erhvervslivet og skabe stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet med flere års erfaring med rådgivning af erhvervskunder. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig ved du også, at samarbejde og netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere fx advokater og revisorer. Du arbejder struktureret og har stærke kreditkompetencer.

                                

Din nye arbejdsplads

I Storkunder Sjælland bliver du en del af et team med 12 medarbejdere. Vi bor i Roskilde på samme lokation som regionskontoret for Region Sjælland og er en del af et stort kompetencecenter med 60 medarbejdere, der arbejder i privatafdelingen, Private Banking, regionskontoret og den lokale erhvervsafdeling for Sjælland Midt. Som en del af Storkunder Sjælland kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med andre storkunderådgivere og specialister.

                           

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt storkundedirektør Peder Nitz, 44 55 69 44 / 22 22 20 72 / NITZ@nykredit.dk  

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 27. september 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Nykredit
Københavnsvej 45
4000
Roskilde
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
27-09-2020
Kviknummer
LJA-81089981
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce