Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Storkunderådgiver til Region Nord- og Midtjylland, Herning

Nykredit Herning

Herning, Vestjylland

Indrykket
09-12-2019
Kontakt
Nykredit Herning
Dalgasgade 23
7400
Herning
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
09-12-2019
Udløber
06-01-2020
Kviknummer
LJA-78075908
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vi søger branchens bedste storkunderådgiver med fysisk placering i Herning. Vil du være en del af et succesfuldt team og være med til at bringe det til nye højder? Så er det dig, vi mangler i storkundeteamet i Region Nord- og Midtjylland.

Dit kommende job

I Nykredit stræber vi efter at være bedst til kunder. Som storkunderådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe optimal lønsomhed i din portefølje til gavn for både kunden og Nykredit. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige hold, når du og vores specialister møder kunden og sammen gør en forskel. Potentialet er stort og ambitionerne høje. Kundebasen består af erhvervsbankkunder - primært inden for segmenterne ejendomme, industri, service og liberalt erhverv. Det er derfor afgørende, at du forstår, og evner at udfordre kunderne strategisk, så vi møder dem i øjenhøjde som en professionel erhvervsbank.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder

  • udfordre kunderne strategisk og dermed tilføre merværdi i samarbejdet med kunderne

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte det rigtige hold, der gør en forskel for kunden

  • udvikle eksisterende kundeforhold og tiltrække nye kunder

  • være på forkant med din portefølje ved løbende at følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme

  • involvere dig i erhvervslivet og skabe stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet på minimum HD-niveau med flere års erfaring med rådgivning af erhvervskunder indenfor bank. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig ved du også, at samarbejde og netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, f.eks. advokater og revisorer. Gennem intelligent rådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder og tager samtidig et skridt på vejen i din egen karriere.

Din nye arbejdsplads

I Nykredit Storkunder Region Nord- og Midtjylland bliver du en del af en afdeling med 17 medarbejdere, som har hjemme i Aalborg og Herning. Vi bor til dagligt sammen med Center Herning, så der i huset er godt 40 kolleger bestående af rådgivere inden for privat, Private Banking, landbrug og andre erhverv samt en stor specialistorganisation. Som ansat hos os kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med storkunderådgivere og specialister. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

Er du interesseret?

Søg jobbet online hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt storkundedirektør Klaus Karlsen, 44 55 79 53. 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 6. januar 2020.

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit Herning
Dalgasgade 23
7400
Herning
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
09-12-2019
Udløber
06-01-2020
Kviknummer
LJA-78075908
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed