Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk analytiker - barselsvikariat

Fyns Politi

Odense, Fyn

Indrykket
15-05-2018
Kontakt
Fyns Politi
Hans Mules Gade 1
5000
Odense C
Tlf
66141448
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
31-05-2018
Kviknummer
LJA-60997727
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration

Odense, Fyns Politi

Har du lyst til at udarbejde analyser indenfor det det politifaglige område? Kan du bistå den øverste ledelse i Fyns politikreds i forhold til at foretage velfunderede strategiske og operative prioriteringer? Så kan du meget vel være vores nye strategiske analytiker.

Fyns Politi søger en skarp analytiker til et barselsvikariat, som kan hjælpe med at sætte politikredsens øverste ledelse i stand til at udvælge og prioritere indsatsområder, samt allokere ressourcer med henblik på at forebygge, forhindre og bekæmpe nuværende og fremtidige kriminalitetsproblemer.

Som strategisk analytiker bliver du en nøgleperson i at skabe det nødvendige grundlag herfor. Overordnet består din opgave i at analysere og vurdere udviklingen og tendenser på givne kriminalitetsområder. En stor del af analysearbejdet er baseret på kvantitative data, og erfaring med statistisk analyse er derfor en fordel. Derudover skal du også kunne indhente kvalitative data gennem eksempelvis interviews.

I dit arbejde skal du kunne inddrage politifaglige informationer såvel som omverdenspåvirkninger, herunder for eksempel socioøkonomiske forhold, kommunalpolitik og demografisk udvikling. Du skal indhente og anvende viden om specifikke kriminalitetsområder, som f.eks. rocker-bande-området og på den baggrund udarbejde analyser og anbefalinger.

Din profil

- Du har en relevant uddannelse, eksempelvis en kandidatuddannelse i kriminologi, samfundsvidenskab eller sociologi.

- Du er stærkt analytisk tænkende og ser mønstre i informationer, hvor kun få andre ser dem. Samtidigt tænker du kreativt og alternativt i forhold til mulige løsninger.

- Du har evnen til at bevæge dig mellem det overordnede og det individorienterede, og du forstår, hvordan man producerer viden på en metodisk og struktureret måde.

- Du er en stærk formidler, og tilpasser din kommunikation til den relevante målgruppe. Du kan både formidle dit arbejde mundtligt og skriftligt på dansk.

- Du besidder en stor viden om og forståelse for samfundsmæssige forhold, og du har en interesse i og forståelse for at anvende it-værktøjer som en naturlig del af dit arbejde.

- Du har erfaring med Excel og Qlikview.


Løn- og ansættelsesvilkår

Barselsvikariatet løber fra 1. august 2018 til 31. august 2019.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Dit arbejdssted bliver Fyns Politi med adresse på Hans Mules Gade 1, 5000 Odense C.


Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Strategisk Analytiker Andreas Andersen tlf. 4138 2158.

Samtaler forventes afholdt i uge 24 og 25.

Du kan finde mere information om politiet generelt på www.politi.dk. Når du søger en stilling hos politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.

Ansøg nu
Kontakt
Fyns Politi
Hans Mules Gade 1
5000
Odense C
Tlf
66141448
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
31-05-2018
Kviknummer
LJA-60997727
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed