Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Struktureret og metodisk stærk virksomhedskonsulent med ansvar for projektledelse og veteranindsats i Center for Arbejdsmarked

Næstved Kommune

Næstved, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
10-07-2020
Kontakt
Næstved Kommune
Rådmandshaven 20
4700
Næstved
Tlf
+4525451530
Praktisk information
Oprettet
10-07-2020
Udløber
30-07-2020
Kviknummer
LJA-80637040
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Vi søger en ny projektleder til at udvikle og drive tværgående projekter og indsatser. Vi har senest fået bevilliget midler til at udvikle og implementere projekt Flere kvinder med indvandrerbaggrund i beskæftigelse. De store linjer i projektet er allerede tegnet, så du får ansvaret for at samle projektet op og løbende tilpasse og justere metoder og indsatser, så vi opnår de ambitiøse målsætninger for projektet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med en projektmedarbejder, øvrige kollegaer og eksterne aktører. Organisatorisk vil du høre til Team Virksomhedsservice, hvor du også vil få det overordnede ansvar for den strategiske udvikling af den kommunale veteranindsats.

Veterankonsulent
Du vil blive ansvarlig for koordinering med de lokale veteransammenslutninger og -foreninger om blandt andet Veterancafé, planlægge og afvikle arrangementer målrettet at udbrede kendskabet til veteranindsatsen, stå for den interne vidensdeling om veteranindsatsen i Næstved Kommune, deltage i eksterne netværks samt samarbejde og vedligeholde eksterne kommunikationskanaler såsom hjemmeside og sociale medier.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Udvikle og implementere metoder og koncepter.
  • Motivation få kollegaer i retning mod målet.
  • Få øje på det næste projekt og søge puljer/midler der linker til strategien på tværs af hele CAM/Virksomhedsservice.
  • Overføre best practice på tværs af teamet.
  • Dataindsamling og analyse.
  • Opfølgning og vedligeholdelse af implementerede metoder og koncepter.
  • Budgetforståelse.
  • Udvikling af digitale løsninger.
  • Betjening af udvalg sagsfremstillinger.
  • Erfaring med koordinering og samarbejde med frivillige.
Om os:
Team Virksomhedsservice består af 26 erfarne og engagerede medarbejdere, som fordeler sig bredt på fagområder. Teamet omfatter sagsbehandlere i den tidlige sygedagpengeindsats, sagsbehandlere inden for revalidering samt en stor andel af virksomhedskonsulenter. Virksomhedskonsulenterne servicerer primært private arbejdsgivere i Næstved og omegn med rekruttering af nye medarbejdere, opkvalificering samt arbejdsfastholdelse. I teamet arbejdes der med konkrete målsætninger og der er tæt opfølgning på teamets samlede resultater. Du vil blive en del af en virksomhedsfamilie, som har stort kendskab til det lokale arbejdsmarked og som hele tiden udvikler sig i samarbejdet på tværs af faggrupper og teams. Vi er et fagligt og socialt velfungerende team, med stor frihed under ansvar og fokus på læring og udvikling.

Om dig:
Som person drives du af at skabe stærke resultater gennem god planlægning, tæt dialog og stærke samarbejder. Du er ambitiøs, opsøgende og målrettet og først tilfreds, når din plan er omsat til konkrete resultater. Du har god organisationsforståelse og formidler enkelt og klart. Som kollega er du nysgerrig efter at blive klogere på andres faglighed og omvendt at skabe forståelse for, hvorfor dit arbejde skaber resultater.

Du har erfaring med projektarbejde og -ledelse, erfaring fra virksomhedsopsøgende arbejde.

Du har stærke metodiske og analytiske kompetencer, og du formår at arbejde med nye koncepter fra udvikling over implementering til vedligeholdelse.

Du er i stand til at udarbejde rapporter, notater og vejledninger på et højt skriftligt niveau. Du er iderig, og du tør udfordre de nuværende rammer for arbejdsgange og organisering.  Som person er du selvstændig og robust, og du tør stå på din faglighed og samtidig være ydmyg overfor ny viden. I modvind holder du dig oprejst, og lader dig ikke gå på af udfordringer. Du kan kommunikere med mange slags mennesker, og du formår at formidle din viden tillidsvækkende og troværdigt. Som medarbejder og kollega er du samarbejdsorienteret og pligtopfyldende, og du bidrager med en positiv og social indstilling.

Du har kørekort (min. B)

Du kan se job- og personprofilen her.

Relevant uddannelsesbevis skal vedhæftes.

Løn- og ansættelsesvilkår sker som udgangspunkt i henhold til overenskomst indgået mellem KL og HK/Kommunal.

Tiltrædelse 1. september eller snarest muligt.

Arbejdstid pr. uge 37 timer.  

Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte teamleder Else Pedersen på telefon 5588 6665 eller
2545 1530.

Ansøgningsfrist torsdag den 30. juli 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i slutningen af uge 32.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Næstved Kommune har røgfri arbejdsdag.
 

Ansøg nu
Kontakt
Næstved Kommune
Rådmandshaven 20
4700
Næstved
Tlf
+4525451530
Praktisk information
Oprettet
10-07-2020
Udløber
30-07-2020
Kviknummer
LJA-80637040
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed