Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Struktureret studentermedhjælper til Politiskolen

POLITISKOLEN

Brøndby, Storkøbenhavn

Indrykket
08-03-2018
Kontakt
POLITISKOLEN
Brøndbyøster Boulevard 30
2605
Brøndby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2018
Udløber
14-03-2018
Kviknummer
LJA-57435629
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Brøndby, Rigspolitiet, Politiskolen

Som studentermedhjælper på Politiskolen under Rigspolitiet bliver du en del af en organisation, som spiller en vigtig rolle i samfundet. Vi understøtter politiets kerneopgaver, og du vil som studentermedhjælper blive en vigtig brik i arbejdet med at gøre en forskel for dansk politi og det danske samfund. Vi tilbyder dig et studierelevant job i et spændende og fagligt stærkt miljø, hvor du har mulighed for at anvende dine teoretiske færdigheder i praksis.

Uddannelsesadministration og ressourcestyring
Sektionen Administration og Ressourcestyring hører under Politiskolen i Rigspolitiet og beskæftiger ca. 25 medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde - flest administrative medarbejdere, men også akademikere og polititjenestemænd. Vi løser mange forskelligartede opgaver, hvor vi understøtter ledelsen og resten af Politiskolens medarbejdere samt uddannelsesmedarbejdere i politikredsene.

Vi leverer analyse af og støtte til alle Politiskolens uddannelsesaktiviteter lige fra administration af uddannelsestilmelding og kompetenceregistrering af den enkelte medarbejder til håndtering af bl.a. våbendepot og uniformer. Fra politisk side er der stort fokus på et øget optag af politistuderende samt de nye politikadetter, ligesom der skal etableres et nyt uddannelsescenter i Vestdanmark. Samtidig er der fokus på løbende at sikre og højne uddannelsernes kvalitet og at leve op til stadig nye krav. Det betyder, at Politiskolen står over for en begivenhedsrig tid med spændende forandringer.

Analyse af Politiskolens aktiviteter
Du vil komme til at assistere med at lave analyse af Politiskolens aktiviteter. Der er et stort politisk fokus på Politiskolens aktiviteter og på det generelle uddannelsesniveau i dansk politi. Du vil skulle være med i arbejdet med at monitorere og analysere både uddannelsesniveauet i dansk politi og hvordan midlerne i dansk politi anvendes til at styrke de mange forskellige funktioner, der findes i dansk politi.

Du vil også skulle bidrage til udarbejdelse af notater til direktionen i Koncern HR og til Politiskolens ledelse. Endelig skal du også regne med at skulle lave forskelligt administrativt og forefaldende arbejde i mindre omfang.

Struktureret datajonglør med stort overblik
Vi forventer, at du er samfundsvidenskabsstuderende fx stud.polit., stud.scient.pol. eller lignende, og hvis du har arbejdet med håndtering af store datamængder, vil det være en fordel. Du arbejder struktureret og systematisk, og du stopper ikke før, end der er styr på alle data i din analyse.

Du har erfaring med at arbejde i hele Officepakken, herunder primært Excel, og du kan også skrive en mindre makro for at optimere datahåndtering i Excel.

Som person bidrager du til den gode stemning i afdelingen, og du klør på med alle opgaver i godt humør.


Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Vi forventer, at du kan arbejde minimum 15 timer om ugen i gennemsnit med hensyn til eksamener og ferier.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Brøndbyøster Boulevard 30, 2605 Brøndby.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.


Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Lotte Holdgaard Byman på 2555 1156. Du kan finde generel information om politiet på http://www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på http://www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at duyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du oploade dit eksamensbevis. Du skal oploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.

Vi forventer at holde samtaler onsdag den 21. marts 2018.

 

Politiskolen
Politiskolens hovedopgave er at uddanne Danmarks kommende politifolk. Vores undervisningsdel er organiseret i fire institutter. Derudover varetager vi videre- og efteruddannelse af alle ansatte i politiet.

Politiskolen er en del af Koncern HR i Rigspolitiet og har cirka 225 faste medarbejdere. Vi er en god blanding af primært polititjenestemænd, administrative medarbejdere og akademikere, som lægger vægt på at have en arbejdsdag præget af samarbejde, fleksibilitet, åbenhed, trivsel og et godt arbejdsmiljø.

Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.

Ansøg nu
Kontakt
POLITISKOLEN
Brøndbyøster Boulevard 30
2605
Brøndby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2018
Udløber
14-03-2018
Kviknummer
LJA-57435629
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed