Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stud til CBS Indkøb feb 2018

Copenhagen Business School

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2018
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf
38153815
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
01-03-2018
Kviknummer
LJA-56255985
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Studentermedhjælper til indkøbsafdelingen

Vores medarbejdere i CBS indkøbsafdeling har travlt og mangler en dygtig kollega, som kan arbejde 10-15 timer om ugen.

Arbejdsopgaver
Du skal assistere vores jurister med diverse opgaver i forbindelse med udarbejdelse af udbudsmateriale og kontrakter, samt leverandørhåndtering, kontraktstyring, overblik og statistik. Derudover skal du udarbejde nyhedsbreve og øvrig intern kommunikation via CBS intranet, samt hjælpe med strategi og retningslinjer for indkøb. Der er i mindre grad almindelig ad hoc kontoropgaver.

Du skal også bistå med implementering af både et kontraktstyringssystem og et indkøbsanalysesystem, hvorfor en god IT-forståelse er en fordel.

Faglige kompetencer
Vi lægger vægt på, at du er selvstændig, kan tænke kreativt og strategisk, samt bidrage med din holdning og vurdering af både juridiske, økonomiske og strategiske forhold. Et forudgående teoretisk eller praktisk kendskab til udbudsregler samt almen obligationsret vil være en fordel men ikke et krav. Du er sikkert stud.HA (jur), stud.merc.jur. stud.(jur) eller tilsvarende og brænder for jura, økonomi, indkøb eller sourcing.

Du arbejder selvstændigt, fleksibelt og struktureret og som person forventer vi, at du er serviceminded, pligtopfyldende og initiativtager på løsning af opgaver. Du trives både med de lidt tungere opgaver samt de mere rutinemæssige.

Hvem er vi

CBS Indkøb er CBS centrale indkøbsafdeling og indgår som en underafdeling i Legal. Afdelingen, der på nuværende tidspunkt består af Indkøbschefen, 5 jurister, samt en student, som har til opgave at konkurrenceudsætte, forhandle og indgå aftaler, der dækker hovedparten af de anskaffelser, der foretages på CBS, herunder køb af varer, tjenesteydelser samt bygge- og anlægsopgaver.
Vi tilbyder et studierelevant og udfordrende job med store muligheder for at gøre en forskel i et dynamisk, uhøjtideligt og levende miljø. Du får god faglig og personlig sparring fra kompetente kolleger, og du bliver en del af en enhed med en positiv og inspirerende omgangstone. Desuden bliver du en del af en afdeling, der har fleksible arbejdstider, og der vil selvfølgelig være mulighed for at kunne planlægge din arbejdstid i forhold til eksamensperioder osv.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse vil ske i henhold til HK-organisationsaftalen og Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer (OAO-S Fællesoverenskomsten).

Lønnen udgør mellem kr. 118 og kr. 125 og afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget og uddannelsesniveau. Der indbetales pension, hvis der er 9 måneders forudgående beskæftigelse inden for den offentlige sektor. Pensionsbidraget udgør 10,28 % af de pensionsgivende løndele.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er aktiv studerende ved en højere læreanstalt.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Indkøbschef Kristian Kornum på 2684 1296, eller krk.legal@cbs.dk.

Ansøgningsfristen er fredag d. 1. marts 2018.
Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

Ansøg nu
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf
38153815
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
01-03-2018
Kviknummer
LJA-56255985
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed