Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Derivatives i Nykredit Wealth & Markets Operations

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
27-02-2020
Kviknummer
LJA-79336453
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank

Leder du efter den bedste mulighed for at kickstarte din karriere i den finansielle sektor, så er det hos os i Wealth & Markets Operations, du skal søge!

 

En enestående karrieremulighed i et dynamisk og stærkt fagligt miljø. Et miljø der er præget af den store banks muligheder og den lille banks bevægelighed. Kunden er altid i centrum, barren er sat højt, og vi vækster både i volumen og kompleksitet.

 

Din nye stilling

Du vil blive en del WMO teamet Derivatives, Collateral & Alternatives, med primært fokus på opgaverne i Derivatives og Collateral. Du vil sammen med to andre studenter få til opgave at hjælpe med det daglige flow, så vi kan få frigivet ressourcer til at få optimeret vores opgaver. Der vil også være mulighed for at komme med input til optimeringer, samt selv at løbe med nogle af opgaverne, hvis vi finder den rette kandidat. De daglige opgaver består bl.a. i at indlæse handelsdata ind i vores primære system SimCorp Dimension, afstemme data mod vores modparter, sende og svare på vores daglige collateral kald og besvare ad hoc forespørgsler fra portefølje managers og modparter.

 

Du vil blive en del af teamet og indgå på lige fod med alle. Det indebærer, at du hurtigt vil få ansvar for specifikke områder. Du har dermed en stor mulighed for at udvikle dig og overtage mere komplekse opgaver, samt få et rigtig godt indblik i dagligdagen i operations i den finansielle sektor.

 

Dine kompetencer

Du skal naturligvis være fagligt stærk og have de nødvendige kompetencer. Men lige så vigtigt for os er det, at du har den rigtige tilgang til tingene i det daglige, hvor du

 

  • indgyder til kollegaskab og samarbejde i dagligdagen

  • stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor vi gør, som vi gør og går i løsningsmode sammen med dine kolleger

  • tænker som Pippi Langstrømpe. Melder dig på banen - selvom du ikke har fuldt kendskab til opgaven

  • på egen hånd opsøger viden om emner - bare fordi du gerne vil vide mere

  • har is i maven og ikke er bange for at handle hurtigt og velovervejet.

 

På kompetencesiden ser vi gerne følgende: interesse for investeringer, flair for tal og IT, kunne se sammenhænge og optimere, have drive og holdånd, være initiativrig, udvise høj energi og være samarbejdende. Vi forventer, at du vil være med til dagligt at flytte WMO til et endnu bedre sted for kunderne, samarbejdsparterne og kollegerne.  Viden inden for simpel kodning og programmering som VBA og SQL i Excel og Access er en klar fordel, da vi konstant arbejder på at optimere vores processer og flytte WMO mod at være et mere IT-orienteret Operations.

 

Din nye arbejdsplads

Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft.

 

Sådan lyder det løfte, vi har givet til vores medarbejdere. Vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner. Så vil og kan du, garanterer vi dig en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. I Nykredit oplever vi også store forandringer, blandt andet på grund af ny regulering og øget digitalisering. Det stiller krav til os som virksomhed og som arbejdsplads - og til dig som medarbejder. Derudover vil vi gerne rykke endnu tættere på vores kunder vi har faktisk et mål om at blive bedst til kunder - og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme.  

 

Wealth & Markets Operations er den operationelle enhed, der understøtter investering på tværs i Nykredit. WMO arbejder blandt andet tæt sammen med Asset Management, Markets, Portefølje Administration, Nykredit Realkredit og dækker hele værdikæden fra onboarding af kunder over reconciliation til reporting og controlling. Vi har desuden et tæt samarbejde med kunder, kapitalforvaltere i hele verden, mange depotbanker og andre eksterne samarbejdsparter. Vi befinder os i maven af forretningen og til tider også i orkanens øje!

 

Er du interesseret?

Søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt teamchef Tobias Bergholdt, 44 55 10 03, afdelingsdirektør Anne-Mette Antonsen, 44 55 13 52 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi inviterer løbende til samtale så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 27. februar 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
27-02-2020
Kviknummer
LJA-79336453
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank
Beliggenhed