Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til kompleks databehandling og fakturering i Statens It

Statens It

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2019
Kontakt
Statens It
Lautruphøj 2
2750
Ballerup
Tlf
72311658
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
13-06-2019
Kviknummer
LJA-73394238
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Ønsker du at få erfaring med databehandling, økonomistyring og aktivitetsbaseret afregning på it-området?


Vores dygtige student har fået orlov, og derfor søger vi endnu en talstærk, struktureret og analytisk student til vores enhed for Kundefakturering.

Du skal have mod på spændende og udfordrende opgaver i en hverdag præget af stor selvstændighed og lyst til at tilegne dig praktisk og studierelevant erfaring med databehandling og aktivitetsbaseret kundefakturering.

Om stillingen
Sammen med dine dygtige og erfarne kolleger er du med til at drive vores kundefakturering, som er i løbende forandring, i takt med at vi udbyder nye services, får nye kunder, og at kunderne efterspørger nye måder at fremstille data på.

Du kommer blandt andet til at arbejde med:
Databehandling af store datasæt
Rapportering i forbindelse med fakturering af kunderne
Formidling af komplekse data via fx Power BI
Ad hoc-opgaver i teamet

Stillingen har et klart udviklingsmæssigt perspektiv og vil byde på både faglige og personlige udfordringer i en statslig styrelse og større it-virksomhed i vækst. Kendskab til it er ikke et krav.

Vi forventer
Du er studerende på en lang videregående uddannelse. Din studieretning er ikke afgørende, men det kan fx være økonomi, matematik, it eller statskundskab.

Du er den helt rigtige til jobbet, hvis:
Du har gå-på-mod og du går selvstændigt til opgaverne med godt humør
Du er systematisk, struktureret og analytisk i din tilgang
Du har flair for tal og er avanceret bruger af Excel
Du har kendskab til SQL og Power BI (eller har mod på at lære det)
Du trives med faste driftsopgaver, men vil også gerne deltage i udviklingsprægede opgaver
Du stiller høje krav til kvaliteten af dit eget arbejde og leverer resultater af høj standard

Du kommer til at indgå på lige fod med de øvrige medarbejdere i teamet, og du får bred kontakt til husets øvrige fagområder.

Om os
Statens It er statens interne it-driftsafdeling, og vi er organisatorisk placeret i Finansministeriet. Vi leverer it-drift til 16 ministerområder og deres ca. 20.000 brugere. I modsætning til mange andre styrelser har vi ikke en fast bevilling på finansloven. Vi får i stedet vores indtægter ved at afregne kunderne på baggrund af deres faktiske forbrug af Statens Its services, og det er det, dit arbejde koncentrerer sig om.


Du vil blive en del af Team Forretningsunderstøttelse, der, ud over kundefakturering, også arbejder med indtægtsbudgettering, prisberegninger, rapportering på KPIer og nøgletal, businesscases for nye kunder, controlling og kommunikation.

I Team Forretningsunderstøttelse arbejder vi tæt sammen og har en høj grad af sammenhængskraft, faglig sparring og godt humør. Vi stræber efter at højne datakvaliteten og at udvikle vores leverancer, så vores service til kunderne og huset bliver endnu bedre. Analyser og formidling af data er vigtige elementer i vores planlægnings- og driftsopgaver, og vi oplever en stigende efterspørgsel efter data fra både kunder og ledelse.Ansættelsesvilkår
Arbejdstiden vil gennemsnitligt være 15 timer om ugen. Vi forventer, at du er fleksibel og i perioder vil have mulighed for at arbejde mere, samtidig med at arbejdstiden tilrettelægges under hensyntagen til din undervisning og eksaminer. Du ansættes som timelønnet studentermedhjælper i henhold til organisationsaftalen for kontorfunktionærer.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er aktiv studerende, kan dokumentere at være indskrevet ved en højere læreanstalt, og at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse via PET-graden FORTROLIGT.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lene Stampe på tlf.: 20667834 eller på mail til lene.stampe@statens-it.dk.

Ansøgning
Din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag sendes via statens e-rekrutteringssystem. Tryk på knappen Søg stillingen.
Indsend senest den 4. juni 2019.

Statens It opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.Ansøg nu
Lignende job

Borgerservice

Social - og Sundhedsskolen Fyn, Odense Syd
Kontakt
Statens It
Lautruphøj 2
2750
Ballerup
Tlf
72311658
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
13-06-2019
Kviknummer
LJA-73394238
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed