Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til kunststøtte i Kulturministeriet

Kulturministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-04-2018
Kontakt
Kulturministeriet
H.C. Andersens Boulevard 2
1553
København V
Tlf
33744807
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
30-04-2018
Kviknummer
LJA-59307742
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Kulturministeriets enhed for kunst og kultur søger en samfundsvidenskabelig student, der interesserer sig for forvaltning af kulturpolitikken, har energi og gåpåmod, og har lyst til aktivt at tage del i teamets hverdag.

Jobbet
Dine arbejdsopgaver vil primært være i relation til kunststøtteområdet, og det team der arbejder på dette område, og vil bestå i hjælp til konkrete sagsbehandlingsopgaver, herunder besvarelse af borgerhenvendelser samt bistand til administrative opgaver i enheden. Det er derfor vigtigt, at du formulerer dig godt på skrift og interesserer dig for den nære kontakt med borgere.

Opgaver
Dine opgaver vil bl.a. være:
Udarbejdelse af udkast til besvarelse af borgerhenvendelser
Opgaver i forbindelse med analyser mv. på kulturområdet
Opgaver i forbindelse med revision af love og bekendtgørelser
Bistand til enhedens teams i relation til planlægning af større møder og konferencer

Herudover kommer du til at hjælpe med forskellige andre opgaver i enheden, når der er behov for det. Jobbet er selvstændigt og afvekslende i et travlt og uhøjtideligt miljø, og du vil få et godt indblik i departementets arbejdsopgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/Stat. Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer pr. uge.

Information og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinatorerne Michael Winding, 41 39 38 44 eller mail miw@kum.dk og Ane Vibe Jensen, 41 39 38 01 eller mail avj@kum.dk

Vi skal have din ansøgning, CV, eksamensbeviser og andre relevant bilag senest mandag den 30. april 2018. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen Søg stillingen under stillingsopslaget. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 19/2018. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kulturministeriets departement
Kulturministeriets væsentligste opgaver består i ministerrådgivning og lovgivningsmæssige initiativer samt styringsmæssige opgaver i forhold til bl.a. de statslige, statsanerkendte og tilskudsmodtagende kulturinstitutioner. Vi er ca. 90 medarbejdere i departementet.


Ansøg nu
Kontakt
Kulturministeriet
H.C. Andersens Boulevard 2
1553
København V
Tlf
33744807
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
30-04-2018
Kviknummer
LJA-59307742
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed