Gem annonce

Studenter med interesse for juridisk sagsbehandling

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-10-2020
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Vermundsgade 38
2100
København Ø
Tlf
72217774
Praktisk information
Oprettet
15-10-2020
Udløber
08-11-2020
Kviknummer
LJA-81274446
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø med fokus på juridisk sagsbehandling? Og vil du være med til at sikre, at borgere får en hurtig og korrekt afgørelse i deres sag? Så har vi et antal spændende studenterstillinger i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings kontor i Brønderslev.Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk?EØS-dagpenge og Lufthavnstilsyn STAR Brønderslev har ansvaret for tilskudsforvaltning og udbetalingsadministration i forhold til a-kasser, behandling af sager om EØS-dagpenge, herunder udstedelse af dokumenter, der bekræfter en udenlandsk persons arbejdsperioder i Danmark, samt klagesager og vejledning vedrørende arbejdsløshedsforsikring. Herudover har vi ansvaret for lufthavnstilsynet, som har til opgave, at føre tilsyn med personer, der uberettiget har modtaget en ydelse under ophold i udland.

Vi er knap 45 medarbejdere fordelt på tre teams, og vi søger studentermedhjælpere primært til EØS-teamet og til deltagelse i lufthavnstilsynet, og på sigt er der mulighed for at komme i Center for Klager om Arbejdsløshedsforsikring. Dine opgaver vil selvfølgelig afhænge af hvilke teams du tilknyttes og vil generelt set bestå af: administrative opgaver, lettere juridisk sagsbehandling, samt ad hoc opgaver.


Bliv vores nye kollega Vi forestiller os, at du:

  • er stud.jur.,
  • er interesseret i at arbejde i en politisk styret organisation,
  • har interesse for forvaltningsret og lovgivning på arbejdsløshedsforsikringsområdet,
  • har fokus på faglighed og kvalitet,
  • kan tage ansvar for egne opgaver og arbejde selvstændigt,
  • er stabil, grundig og produktiv,
  • har gode formidlingsevner, såvel skriftligt som mundtligt,
  • kan bidrage til et godt arbejdsklima og
  • vil deltage i lufthavnstilsynet i hele landet.
Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi tager højde for, at du skal passe dit studie og i eksamensperioder, hvor studiet kræver mere af din tid, er der mulighed for fleksibilitet. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Dit daglige arbejdssted er STAR Brønderslev, Bredgade 60, 9700 Brønderslev.


Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte teamchef Peter Steenberg på tlf.nr. 7221 7929.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 8. november 2020.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 46, eventuelt på Skype.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Lignende job

Det Nationalhistoriske Museum

Kulturministeriet, Departementet
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Vermundsgade 38
2100
København Ø
Tlf
72217774
Praktisk information
Oprettet
15-10-2020
Udløber
08-11-2020
Kviknummer
LJA-81274446
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce