Gem annonce

Studenter søges til Dansk og Beskæftigelse

Valby SIRI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-01-2021
Valby SIRI
Carl Jacobsens Vej 39
2500
Valby
Tlf
72142499
Praktisk information
Oprettet
05-01-2021
Udløber
22-01-2021
Kviknummer
LJA-81546112
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration

Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger to studenter til kontoret Dansk og Beskæftigelse. Der er tale om én fast stilling og én tidsbegrænset stilling på tre måneder.

Lidt om alt det vi tilbyder
Du kommer til at være en del af Dansk og Beskæftigelse i Styrelsen for International Rekruttering og Integration. Her er en af vores vigtigste opgaver at understøtte kommunernes indsats for at levere en god danskuddannelse til udlændinge og sikre, at nyankomne flygtninge og familiesammenførte kommer i job. Det gør vi bl.a. via dialog med kommuner og sprogcentre.

Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor faglighed er i højsædet. Vores hverdag er præget af tæt samarbejde i teams. Du får 26 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Studenten i den faste stilling får bl.a. følgende primære arbejdsopgaver:

 • at bidrage til planlægning og afholdelse af møder i et ledernetværk på tværs af kommuner
 • at indkalde til og udarbejde opsamling fra møder i ledernetværket
 • administrative opgaver som tilmeldinger til møderne, betaling af regninger, vedligeholde mailingliste mv.
Om ledernetværket
Vi holder hvert år tre regionale møderunder i Det Kommunale Ledernetværk om Integration, samlet set omkring 12 møder årligt. Ved møderne får ledere i kommunerne mulighed for at drøfte aktuelle problemstillinger, implementering af ny lovgivning samt udveksle erfaringer om god praksis og mulige løsningsmodeller. Styrelsen for International Rekruttering og Integration står for facilitering og planlægning af mødernes program. Da møderne så vidt muligt holdes hos værtskommunerne, vil mødeafholdelse være forbundet med rejseaktivitet. Der kan endvidere være opgaver forbundet med, at medarbejdere fra Dansk og Beskæftigelse deltager i et tilsvarende praktikernetværk for kommunerne.

Studenten i den tidsbegrænsede stilling får bl.a. følgende primære arbejdsopgaver:

 • at understøtte kontorets arbejde med kommunernes tilsyn med danskuddannelserne
 • at bidrage til planlægning og afholdelse af kurser på prøveområdet
 • at bidrage til planlægning og afholdelse af møder og konferencer
Om tilsynsopgaven
Kommunerne skal føre tilsyn med de danskuddannelser, de har driftsaftaler med. Hvert andet år skal de driftsansvarlige kommunalbestyrelser indsende tilsynsrapporter til Styrelsen for International Rekruttering og Integration. Rapporterne bliver her gennemgået og sagsbehandlet, og der sendes efterfølgende en kort individuel tilbagemelding til kommunerne. Vi indsamler sideløbende viden om tilsynene på tværs af kommunerne og afholder i foråret to dialogmøder, hvor vi gennemgår den samlede tilsynsrunde, præsenterer eksempler på best practice og andet relevant. Møderne bliver afholdt online i foråret. Der skal planlægges en række mødeaktiviteter i foråret, og denne planlægning involverer kommunikation med sprogcentre, oplægsholdere, deltagere m.fl. Mødernes afholdes online.

Vores forventninger til dig
Du er i gang med en relevant videregående uddannelse, f.eks. statskundskab eller en anden samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse. Vi ser gerne, at du som minimum er på 2. år af grunduddannelsen.

Du har mod på et spændende job i et politisk miljø, hvor hverdagen kan være omskiftelig, og hvor du udfordres fagligt og personligt.

Vi forventer, at du er:

 • interesseret i integration og kommunernes indsats på integrationsområdet
 • detalje- og procesorienteret
 • fleksibel, engageret og serviceminded
 • løsningsorienteret og har en positiv tilgang til alle opgaver
 • selvstændig og god til hurtigt at sætte dig ind i nye opgaver
Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Du arbejder 15 timer om ugen, og du skal dokumentere, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt under hele din ansættelse.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte souschef Nina Svanborg på telefonnummer 72 14 26 77 eller på e-mail nisv@siri.dk.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest fredag den 22. januar 2021, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 4.Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Valby SIRI
Carl Jacobsens Vej 39
2500
Valby
Tlf
72142499
Praktisk information
Oprettet
05-01-2021
Udløber
22-01-2021
Kviknummer
LJA-81546112
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce