Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenter til Grundforskningscenteret iCourts ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet

KU - JUR - Fakultetet, Co Søndre Campus

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-02-2019
Kontakt
KU - JUR - Fakultetet, Co Søndre Campus
Karen Blixens Plads 16
2300
København S
Tlf
35323859
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
22-02-2019
Kviknummer
LJA-70522145
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

iCourts - Centre of Excellence for International Courts - søger 4 dygtige og engagerede studenter til at understøtte centerets daglige driftsopgaver som forskningscenter. (http://jura.ku.dk/icourts).

iCourts er et af Danmarks Grundforskningsfonds forskningscentre. Vi beskæftiger os med forskning i internationale domstoles institutionalisering, deres domspraksis og dennes udbredelse og betydning samt deres legitimering. Forskningsarbejdet i iCourts er hovedsageligt tværdisciplinært, og det er derfor en fordel at besidde kendskab til eller have interesse for jura, sociologi, politisk videnskab eller lignende. Arbejdet i iCourts foregår i et udpræget internationalt miljø med forskere fra mange forskellige lande.

Arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne omfatter et bredt spektrum der understøtter centerets forskningsaktiviteter. Opgaver består bl.a. i informationsindhentning, nyhedsopdateringer på hjemmesiden, dansk/engelsk oversættelsesopgaver.

Dertil kommer praktiske opgaver i forbindelse med afholdelse af møder, konferencer og lignende samt hjælp til iCourts mange gæsteforskere.

Forskningsrelaterede opgaver kan bestå af informationssøgning, dataindsamling og registrering (fx Info Curia, Internationale domstole m.m.), tekstredigering, formatering, korrekturlæsning/gennemlæsning af akademiske (engelske) tekster.

Vi forestiller os
At du har gode karakterer
At du er fleksibel og har lyst til at arbejde i et travlt og dynamisk forskningsmiljø
At du er kreativ, nysgerrig og i stand til selvstændigt at kunne opsøge oplysninger
At du har gode kommunikationsevner
At du har gode engelskkundskaber
At du har interesse for international ret og/eller internationale domstole

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er gennemsnitligt 10 timer om ugen. Vi tager naturligvis hensyn til perioder, hvor du læser og går til eksamen, når vi tilrettelægger arbejdet.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Lønnen er fastsat i overensstemmelse med reglerne om aflønning af studerende i organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Minimumtimeløn 123,04 kr.

Ansøgningen
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en kortfattet, elektronisk ansøgning med CV og eksamensudskrift via Jobportalen (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget). Ansøgningsfristen er den 22. februar.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler hurtigt efter ansøgningsfristens udløb.
Vi ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, religiøs eller etnisk baggrund.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte centeradministrator, chefkonsulent ved iCourts Henrik Stampe Lund: Henrik.Stampe.Lund@jur.ku.dk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det Juridiske Fakultet er ét af seks fakulteter ved Københavns Universitet. Fakultetet har ansvar for forskning, undervisning og formidling på det retsvidenskabelige område. Forskningen foregår bl.a. i forskningscentre og forskningsgrupper med fokus på tematiske satsningsområder. Fakultetet omfatter ca. 75 faste videnskabelige medarbejdere, ca. 50 ph.d.-studerende samt ca. 70 administrative medarbejdere. Omkring 20 af de videnskabelige medarbejdere er ansat i kraft af eksterne bevillinger. Desuden er der ca. 450 deltidsansatte undervisere til varetagelse af en del af undervisningen ved den juridiske uddannelse, der omfatter ca. 4.500 studerende. Flere oplysninger kan læses på http://jura.ku.dk. Her findes bl.a. Fakultetets samlede strategi frem mod 2016 http://jura.ku.dk/om_fakultetet/strategi/forside-temp/.

Ansøg nu
Kontakt
KU - JUR - Fakultetet, Co Søndre Campus
Karen Blixens Plads 16
2300
København S
Tlf
35323859
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
22-02-2019
Kviknummer
LJA-70522145
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed