Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenter til juridiske opgaver og til understøttelse af arbejdet i forbindelse med EU's landbrugsreform

Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-04-2018
Kontakt
Landbrugsstyrelsen
Nyropsgade 30
1602
København V
Tlf
25238391
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
06-05-2018
Kviknummer
LJA-59307740
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vil du anvende dine kompetencer i feltet mellem jura, EU og landbrug? Vil du prøve kræfter med en stærkt fagligt funderet styrelse med politisk fokus? Så leder vi nu efter studenter, der har lyst til at hjælpe vores meget velfungerende teams.

Juridisk studentermedhjælp
Som juridisk studentermedhjælp får du mulighed for at komme tæt på processerne med at omsætte EUs regler om landbrugets regulering. Du kommer dermed til at påvirke 40.000 landmænds hverdag, og vi prøver hele tiden at gøre vores regler bedre.

Vi søger en jurastuderende med forståelse for og indsigt i både forvaltnings- og EU-retten. Blandt opgaverne vil være:

 • Juridisk informationssøgning
 • Indsamling og bearbejdning af data
 • Opfølgning på implementering af forordninger
 • Bidrage til sagsbehandling af klagesager
 • Besvarelse af ad hoc juridiske opgaver
 • Forestå forefaldende praktisk arbejde
Studentermedhjælp til EU-teamet
Som studentermedhjælper i Team EU og CAP2020 vil du komme helt tæt på EU-forhandlingerne og forberedelsen af implementeringen af EU's nye landbrugspolitik (CAP2020). Du vil få mulighed for, at komme helt ind i maskinrummet, når rammerne skabes for dansk og europæisk landbrug i årene fremover.

Vi søger en fagligt stærk studerende (statskundskab, jura el. lign.) med forståelse og interesse for EU-arbejdet. Vi ser gerne, at du har godt kendskab til EU's beslutningsprocesser og EU-retten. Du vil primært skulle bidrage til vores team med:
 • Informationssøgning og vidensindsamling om EUs landbrugspolitik
 • Bidrage til analysearbejde
 • Hjælpe os med at opdatere oversigter mm. til brug for forhandlingerne i Bruxelles
 • Bistå ved forberedelse af og opfølgning på møder
 • Opdatering af hjemmeside og intranet
 • Forefaldende praktisk arbejde
For begge stillinger
Vi forventer, at du er detaljeorienteret, analytisk og struktureret. Vi arbejder på tværs i teams, og det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og servicemindet. Kendskab og forståelse for EU-processer er en fordel. Vi har en travl hverdag, hvorfor det er vigtigt, at du er selvstændig og selvkørende. Opgaverne bliver varierede, og vi forventer, at du selv kan tage initiativ og byde ind.

Enheden, der mestrer balancen mellem jura og kundefokus
Landbrugsstøtten er en vigtig parameter i styrelsens arbejde med at støtte udviklingen i et af Danmarks største eksporterhverv og øge kundetilfredsheden, og det er vi stolte af. Vi arbejder med den direkte arealstøtte, der udgør ca. 6 mia. kr. om året og udbetales til cirka 40.000 landmænd og som har stor politisk bevågenhed. Derfor er vi fagligt ambitiøse og stræber efter, at det er nemt og enkelt for vores kunder at få udbetalt støtten til tiden.

Ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid er ca. 15 timer. Vi tager naturligvis hensyn til dine eksamener og læsning.

Du bliver ansat efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisation (OAO) Det Statslige Område og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Dit arbejdssted bliver Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Tiltrædelse snarest mulig.

Nærmere oplysninger
Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på http://www.lbst.dk. Hvis du ønsker at høre mere om stillingen som studentermedhjælper til EU-teamet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Anne-Mette Lund på tlf. 41 89 17 36. Ønsker du at høre mere om stillingen som juridisk studentermedhjælp, er du velkommen til at kontakte Teamleder Jesper Loldrup tlf. 31 99 69 32.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en motiveret ansøgning med CV, eksamensbevis med karakterudskrifter og eventuelle referencer online i vores rekrutteringssystem på http://www.lbst.dk/job (tryk på Søg stillingen) senest 6. maj 2018.

Ansøg nu
Kontakt
Landbrugsstyrelsen
Nyropsgade 30
1602
København V
Tlf
25238391
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
06-05-2018
Kviknummer
LJA-59307740
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed