Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenter til Nationalmuseets magasin flytteprojekt

Nationalmuseet

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
13-08-2019
Kontakt
Nationalmuseet
Frederiksholms Kanal 12
1220
København K
Danmark
Tlf
41206018
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
27-08-2019
Kviknummer
LJA-74777398
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Studenter til Nationalmuseets magasin flytteprojekt

Nationalmuseets enhed Samlinger søger to timelønnede studenter til vores magasin flytteprojekt. Nationalmuseet skal nedpakke magasiner i Ørholm og genstandene skal gøres klar til at kunne flyt-tes til et nyt fællesmagasin i Vinge. Projektet med at rømme magasinerne i Ørholm starter til september. Magasinerne rummer omkring 8000 kubikmeter genstande fordelt på flere bygninger.

Nedpakningen af genstandene fra nyere tid starter med en nedpakning af genstandene fra legetøjssamlingen. I forbindelse med nedpakningen skal der foretages en revision af oplysninger og dele af samlingerne skal fotograferes. Fotodokumentationen af genstande bliver en af de primære opgaver.

Du kommer til at indgå i et team med en museumsinspektør og medarbejdere fra Magasinering og Kulturhistorisk Konservering. Arbejdet vil give en enestående mulighed for at se de mange genstande Nationalmuseets fantastiske samling rummer. Du vil få en grundig indføring i arbejdet.


Arbejdsområde
Dine arbejdsopgaver er primært:

Fotografering af genstande

Nedpakning og revision af genstandsregistreringer

Registrering af uregistrerede genstande

Lejlighedsvis nummerering af genstande

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du:

Studerer historie eller etnologi eller anden relevant studieretning

Har interesse for Nationalmuseets samlinger og forståelse for betydningen af registreringerne og dokumentation for den fremtidige forskning og formidling af museets samlinger.

Har ordenssans, kan skrive læseligt og kan arbejde systematisk

Har kendskab til at arbejde med databaser

Er fleksibel og klar til at træde til, når der er behov for at få løst ekstra opgaver

Har gode samarbejdsevner


Løn og ansættelsesvilkår
Din arbejdstid vil som udgangspunkt være gennemsnitlig 12 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til den til enhver tid gældende OAO-S fællesoverenskomst samt Organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK.

Arbejdstedet vil være Nationalmuseets magasiner i Ørholm. Arbejdet i Ørholm foregår mandag til fredag i tidsrummet kl. 8.00-16.00. Du skal regne med at kunne arbejde 1-2 dage om ugen og gerne være fleksibel i forhold til arbejdstilrettelæggelsen i teamet.

Stillingenerne ønskes besat snarest muligt.

Nationalmuseet skal have mulighed for at vurdere en straffeattest til privat brug inden ansættelsen.

Ansøgning
Nationalmuseet arbejder aktivt for ligestilling blandt vore medarbejdere og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vi glæder os til at læse din motiverede ansøgning, som sendes via vores elektroniske rekrutteringssystem på Nationalmuseets hjemmeside www.natmus.dk/job og skal være museet i hænde senest mandag den 27. august 2019.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til Anne-Mette M Andersen på tlf. 4120 6258 eller samlingschef Bobo Magid på telefon 4120 6217.

Nationalmuseet er Danmarks kulturhistoriske hovedmuseum og et statsmuseum under Kulturministeriet. Nationalmuseet styrker historiebevidsthed og medborgerskab ved at belyse Danmarks og verdens kulturer og deres indbyrdes afhængighed. Ca. 655 medarbejdere er fordelt på 3 afdelinger: Forskning, Samling og Bevaring, Museer og Slotte samt Drift og Administration. Se mere om Nationalmuseet på www.natmus.dk
Ansøg nu
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Nationalmuseet
Frederiksholms Kanal 12
1220
København K
Danmark
Tlf
41206018
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
27-08-2019
Kviknummer
LJA-74777398
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed