Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenter til Publikumsinformation

Nationalmuseet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-04-2019
Kontakt
Nationalmuseet
Frederiksholms Kanal 12
1220
København K
Danmark
Tlf
41206055
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
03-05-2019
Kviknummer
LJA-72566425
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Nationalmuseet søger 6 studenter til Publikumsinformationen i Nationalmuseet, København.

Publikumsinformationens medarbejdere er sammen med museumsværterne en væsentlig del af museets frontpersonale og ansigt udadtil og skal sætte rammerne for den gode gæsteoplevelse.

Publikumsinformationen i Nationalmuseet, København varetager endvidere funktionen som turistinformation på vegne af Københavns Turistinformation.

Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

Arbejdsområde
Arbejdet omfatter primært:
servicering, vejledning og information til publikum om museets udstillinger og aktiviteter samt salg af omvisninger m.m.
modtagelse af skoleklasser
betjening i turistinformationen
salg entrébilletter til publikum

Du vil indgå i et team bestående af teamkoordinator af Informationen og et par studentermedarbejdere samt museumsværterne. I løbet af dagen bemander du Publikumsinformationen i forhallen eller billetsalget i palægården.

Kvalifikationer
Vi søger servicemindede studerende, som kan medvirke til at give vores gæster en god museumsoplevelse. Det er nødvendigt, at du kan bevare roen og smilet trods de til tider mange gæster og det høje støjniveau. Vi har mange udenlandske gæster og forventer derfor, at du taler engelsk og gerne også tysk, fransk og/eller italiensk.

Herudover forventer vi, at du
er i gang med en videregående uddannelse inden for historie, etnologi eller lignende
har mod på publikumsbetjening og kan udvise professionel optræden i mødet med og håndteringen af museets gæster
er serviceorienteret, udadvendt, opsøgende og har ordenssans
har lyst til at give alle typer gæster den optimale museums- og serviceoplevelse
har et vist kendskab til København og hovedstadsområdet som turistdestination
har erfaring fra butik og kundeservice.

Det er vigtigt, at du kan træde med kort varsel i tilfælde af akut opstået behov for bemanding. Vi tilbyder en dynamisk og spændende arbejdsplads i et livligt hus med gode og dedikerede kolleger.

Løn og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som timelønnet student i gruppen Publikumsservice. Arbejdstiden er varierende, men er forventelig 2-3 vagter om ugen af 7,5 time, der ligger i tidsrummet kl. 9:45 til kl. 17:15 fordelt på både hverdage og i weekender. Vi forventer, at du er fleksibel i forhold til at tage vagter til gengæld tager vi også meget gerne hensyn til særlige ønsker om fridage.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til den til enhver tid gældende OAO-S-fællesoverenskomst samt Organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK.

Stillingerne er tidsbegrænset til ultimo september 2019.

Ansøgning
Nationalmuseet arbejder aktivt for ligestilling blandt vore medarbejdere og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Skriftlig ansøgning sendes via vores elektroniske rekrutteringssystem på Nationalmuseets hjemmeside www.natmus.dk/job og skal være museet i hænde senest fredag den 3. maj 2019.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 10. maj 2019.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Simon Byrgesen på telefon 41 20 6838 eller på Simon.byrgesen@natmus.dk


Nationalmuseet er Danmarks kulturhistoriske hovedmuseum og et statsmuseum under Kulturministeriet. Nationalmuseet styrker historiebevidsthed og medborgerskab ved at belyse Danmarks og verdens kulturer og deres indbyrdes afhængighed. Ca. 655 medarbejdere er fordelt på 3 afdelinger: Forskning, Samling og Bevaring, Museer og Slotte samt Drift og Administration. Se mere om Nationalmuseet på www.natmus.dkAnsøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Nationalmuseet
Frederiksholms Kanal 12
1220
København K
Danmark
Tlf
41206055
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
03-05-2019
Kviknummer
LJA-72566425
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed