Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenterjob for studerende med interessere for EU, europæisk forskningspolitik og europæisk landbrugs- og miljøpolitik (962478)

Science and Technology

Viborg, Midtjylland

Indrykket
13-02-2018
Kontakt
Science and Technology
Blichers Allé 20
8830
Viborg
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
26-02-2018
Kviknummer
LJA-56255877
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Der søges en studentermedhjælp pr. 1. marts 2018 til at indgå i arbejdet, der gennemføres ved DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, Centerenheden ved Aarhus Universitet herunder i EU-projektet CASA og andre af centerets internationale aktiviteter. 
 
CASA's formål er at understøtte EU's Stående Komité for Landbrugsforskning - SCAR (Standing Committee on Agricultural Research) og SCARs arbejdsgrupper (Strategic Working Groups (SWGs), Collaborative Working Groups (SWGs), Foresight Group). SCAR består af medlemmer fra ministerier i EU (SCAR: https://ec.europa.eu/research/scar/index.cfm?pg=home). 
 
Arbejdsopgaver 
Arbejdet i forbindelse med CASA-projektet vil primært, men ikke alene være knyttet til to opgaver (tasks) i projektet:  
Task 2.4 Support to coordination and linkages between SWGs & CWGs and with DGs  
Task 2.5 Support to the implementation of the 4th Foresight and its recommendations  
 
I Task 2.4 indgår støtte til og koordinering mellem SCARs arbejdsgrupper og Directorate-Generals og andre internationale organisationer som FAO og OECD.  
 
Task 2.5 er rettet mod kortlægning af status for implementering af SCARs Foresights (https://ec.europa.eu/research/scar/index.cfm?pg=foresight4th)) herunder i EUs medlemsstater og Directorate-Generals og behov for støtte til yderligere implementering  
 
I forbindelse med CASA-projektet vil du f.eks. blive inddraget i det fortsatte arbejde med spørgeskemaer. Der vil også være behov for praktisk hjælp f.eks. i forbindelse med udarbejdelse af andre skemaer og PowerPoint præsentationer. Arbejdet vil give et godt indblik i koordinering af nationale forskningsstrategier i EU.  
 
Kvalifikationer 
Vi søger en engageret og selvstændig statskundskabsstuderende med gode samarbejdsevner, der har lyst til at arbejde med EU-relaterede spørgsmål i tilknytning til internationale miljøer. Du skal kunne tale og skrive engelsk. Du skal have god erfaring med Microsoft Office specielt Word og PowerPoint samt kunne inddrage anvendelsen af andre relevante computerprogrammer i arbejdet. Arbejdet vil foregå i samarbejde med DCAs internationale koordinator og med sparring med medarbejdere ved Institut for Statskundskab. 
 
Yderligere oplysninger 
DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug er rammen for samarbejdet mellem forskningsmiljøerne på jordbrugs- og fødevareområdet på Aarhus Universitet. Centret understøttes af en mindre Centerenhed, der bl.a. koordinerer universitetets aftale med Miljø- og Fødevareministeriet om levering af forskningsbaseret myndighedsbetjening på fødevare- og jordbrugsområdet. Centerenheden understøtter endvidere løsningen af globale udfordringer på fødevare- og jordbrugsområdet i samarbejde med nationale og internationale partnere.  
 
Ansættelsesvilkår 
Stillingen er tidsbegrænset til 18 måneder. Arbejdstiden er 8 timer per uge. 
 
Arbejdssted og ansættelsesområde 
Arbejdsstedet er Blichers Allé 20, 8830 Tjele, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved international koordinator Vivi Hunnicke Nielsen mail: vivih.nielsen@dca.au.dk eller telefon: 22191351.  
 
Du kan læse mere om Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug på: http://dca.au.dk/
 
Formalia 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation. 
 
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge. 
 
Ansøgningsfrist 
Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest: 26/2/2018 
 
Søg online her http://www.au.dk/om/stillinger/teknisk-administrative-stillinger/stillinger/Vacancy/show/962478/6588/

Ansøg nu
Kontakt
Science and Technology
Blichers Allé 20
8830
Viborg
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
26-02-2018
Kviknummer
LJA-56255877
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed