Gem annonce

Studenterkonsulenterne søger studerende til SoMe mv

KM2JOB IVS

Hørsholm, Storkøbenhavn

Indrykket
14-09-2020
KM2JOB IVS
DTU Science Park, Agern Allé 24
2970
Hørsholm
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
05-11-2020
Kviknummer
LJA-81080499
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration


Vil du være en del af et spændende og ambitiøst team af studerende og ledere, hvor du får lov til at arbejde for forskellige virksomheder, der tilbyder vidt differentierede opgaver. Så er denne stilling måske noget for dig.

Ideen bag Studenterkonsulenter
Studenterkonsulenter er en helt ny virksomhed, der tager afsæt i bestemte virksomheders behov og ønske om at have en studerende til rådighed, når der er brug for hjælp. Studenterkonsulenter vil ansætte studerende med vidt forskellige kompetencer således, at virksomheder på baggrund af et kompetenceark kan vurdere, hvilke studerende de vil bruge til et bestemt projekt.

Dine opgaver
Dine opgaver vil være af meget forskellig karakter, og afhænger af de projekter, som du kommer til at arbejde på. Overordnet vil du komme til at arbejde med profilering af virksomhederne, dvs. hjælpe til med at planlægge og udføre aktiviteter på sociale medier og hjemmesider. Du vil komme til at arbejde indenfor flere forskellige områder. Opgaverne vil dog gradvist blive tilpasset dig, og dine kompetencer.

Opgaverne vil bl.a. bestå af at planlægge og sikre godt content på sociale medier (særligt LinkedIn) samt holde hjemmesider ajour samt styrke denne (SEO, Google mm). Der vil endvidere bl.a. være behov for udarbejdelse af videoer hvorfor erfaring/flair med og for disse vil være en fordel i jobbet ligeledes vil evnen til at formulere sig godt også være en fordel. Du vil som studenterkonsulent komme til at arbejde tæt med både ledere, medarbejdere og andre studenterkonsulenter. Du vil derfor få et godt indblik i de forskellige virksomheder gennem dine arbejdsopgaver.


Det forventer vi af dig

 • At du er ansvarsbevidst, effektiv og har et godt overblik, således at du kan arbejde på flere forskellige projekter samtidigt.
 • At du er punktlig og har styr på din kalender.
 • At du kan arbejde både selvstændigt, og som en del af et mindre team.
 • At du betragter læring som en del af opgaven.
 • At du læser på en videregående uddannelse og er på kandidaten.
 • At du værdsætter et godt arbejdsmiljø med humor.
   
Studenterkonsulenter tilbyder dig
 • En fleksibel arbejdsplads med et godt fællesskab.
 • Mulighed for at tilegne dig ny viden indenfor forskellige fagområder.
 • Varierende arbejdsopgaver der gradvist tilpasses dine præferencer.
 • Introduktion og oplæring i diverse projekt-relaterede programmer.
 • Stor personlig og faglig udvikling gennem opgaver og samarbejde på tværs af virksomhederne som vil gøre dit CV unikt.


Din arbejdstid
Arbejdstiden vil være mellem 10 og 15 timer om ugen. Arbejdstiden skal primært lægges i hverdagen samt i dagstimerne, og varierer meget, da du ikke kommer til at have nogle faste arbejdstider og dage. Du vil komme til at planlægge arbejdstimer internt med vores teamleder og hver enkelte leder, på måneds- eller uge basis, så arbejdstiden passer både til din og lederens kalender. Alle virksomheder har kontor i samme bygning, og det er derfor muligt at arbejde for forskellige ledere på samme dag.

Ansøgning
Vil du vide mere om stillingen og tilknyttede virksomheder, er du velkommen til at kontakte Teamleder Rosemarie Stenfeldt på telefon 28 20 18 07.

Send din ansøgning med CV og eventuelt eksamenspapirer til os på linket nedenfor. Du kan kun ansøge online via dette link.
 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
KM2JOB IVS
DTU Science Park, Agern Allé 24
2970
Hørsholm
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
05-11-2020
Kviknummer
LJA-81080499
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce