Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedarbejder til afløsning som vært og dækning af ferie på Medborgercentret Nordens Plads

Biblioteket Frederiksberg

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
02-05-2019
Kontakt
Biblioteket Frederiksberg
Falkoner Plads 3
2000
Frederiksberg
Tlf
38212211
Praktisk information
Oprettet
02-05-2019
Udløber
01-06-2019
Kviknummer
LJA-73006027
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at arbejde tæt på borgerne i et dynamisk miljø med mange bolde i luften, stort selvstændigt ansvar og godt med kaffe på kanden? Så læs videre!

Biblioteket Frederiksberg søger til Medborgercentret Nordens Plads en studentermedarbejder til at indgå i vores team af værter på Medborgercentret Nordens Plads. Her skaber vi rammerne for at borgerne i lokalområdet kan møde hinanden gennem aktiviteter, arrangementer, sociale formål og uformelt godt naboskab. Herudover har vi en biblioteksfunktion, hvor vi yder hjælp til selvhjælp i forhold til fremfinding og bestilling af materialer. Du bliver en del af teamet på stedet i forhold til værtskaber, hvor du er ansvarlig for betjeningen af borgerne i fastlagte tidsrum samt for almindelig drift af stedet.

Da en medarbejder går på barsel pr. 16. maj, har vi brug for, at du kan træde til fra og med uge 20/21. Vi har brug for, at du kan arbejde 10-20 timer om ugen i et fast skema, hvor dine vagter vil ligge på hverdagene mellem 10 og 17. I skolernes sommerferie vil der herudover være mulighed for ekstra vagter, ligesom der i august også vil være behov for, at du yder en ekstra indsats. Har du ikke mulighed for at arbejde i skolernes sommerferie vil du ikke komme i betragtning til jobbet. Efter 1. september er vores medarbejder tilbage fra barsel, og du vil herefter overgå til at være mere løst tilknyttet afløser, hvor du dog godt kan forvente vagter med jævne mellemrum.

For spørgsmål kontakt hurtigst muligt sektionschef, Jacob Brønnum, 28981959 eller send blot en kortfattet motiveret ansøgning og dit CV til jabr09@frederiksberg.dk
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Ansøg nu
Kontakt
Biblioteket Frederiksberg
Falkoner Plads 3
2000
Frederiksberg
Tlf
38212211
Praktisk information
Oprettet
02-05-2019
Udløber
01-06-2019
Kviknummer
LJA-73006027
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed