Gem annonce

Studentermedarbejder til både udvikling og drift i Skibsregistret

Søfartsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-09-2020
Søfartsstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 31
2500
Valby
Tlf
91337022
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
11-10-2020
Kviknummer
LJA-81080496
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at gøre en forskel og være med til at sikre, at Danmark fortsat er en af verdens førende søfartsnationer?


Skibsregistret i Søfartsstyrelsens søger en studentermedarbejder, som skal bistå med udvikling af det digitale skibsregister og skibsregistrering.

Vi vil være verdens bedste digitale skibsregister, der er med til at sikre fremtiden for dansk skibsfart.

Vi er kendetegnet ved høj grad af service og kompetent vejledning. Vi har fokus på høj faglig kvalitet og nytænkning, når vi løser drifts- og udviklingsopgaver. Vi medvirker til, at det er attraktivt at vælge dansk flag både for danske og udenlandske skibsejere. Vi er ved at udvikle et digitalt skibsregister, hvilket betyder, at vi er i en omstillingsproces hen i mod at tænke og arbejde mere digitalt.

Vi registrerer ejer-, pante- og brugsrettigheder på skibene efter principper, der ligner tinglysning for fast ejendom. Vi er dagligt i dialog med både danske og udenlandske advokater, finansielle virksomheder, rådgivere og skibsejere. Vores arbejder sker i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i Søfartsstyrelsen og har et udpræget internationalt islet.

I Skibsregistret er vi i dag 8 jurister, 3 administrative medarbejdere og en kontorchef.Om jobbet

Du vil som det vigtigste skulle bistå med udvikling af det Digitale Skibsregister i forhold til datakonvertering og overholdelse af lovgivningen i den forbindelse. Men du vil også kunne få opgaver i relation til skibsregistrering, herunder telefonbetjening og mailbesvarelse af kundehenvendelser. Du vil derudover skulle bistå med mindre praktisk opgaver, herunder i forhold til vores håndtering af fysiske dokumenter.Vi tilbyder

  • En alsidig og varieret hverdag
  • Et positivt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og humor
  • Hjælpsomme og fleksible kolleger, som passer på hinanden
  • Muligheder for faglig udvikling


Du vi få tildelt en mentor, som sørger for din oplæring, så du er klædt på til at varetage opgaverne, men vi forventer også, at du selv tager initiativ til din læring.Om dig

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er struktureret og grundig
  • Har god tekniske forståelse af IT-systemer
  • Trives med en uforudsigelig hverdag
  • Er serviceminded og hjælpsom
  • Kan sætte dig ind i og overskue nye komplekse problemstillinger
  • Kan håndtere rutineopgaver


Om ansættelsen

Du ansættes efter overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Den ugentlige arbejdstid vil være 15-20 timer efter aftale.


For at komme i betragtning til stillingen skal du være aktiv studerende og kunne dokumentere, at du er indskrevet på en videregående uddannelse. Vi ønsker, at du starter hurtigst muligt.


Søfartsstyrelsen er placeret i Korsør.Vil du vide mere?

Du kan få flere informationer om stillingen ved at kontakte kontorchef Susie Hosainzadeh på tlf. 91 37 60 83. For yderligere oplysninger om personaleforhold kan du kontakte HR-partner Kristine Castenschiold på 91 33 70 22. Du kan læse mere om os på Søfartsstyrelsens hjemmeside www.soefartsstyrelsen.dkAnsøgningsfrist fredag d. 24. september 2020. Der forventes afholdt samtaler i uge 40 i Korsør.Har du lyst til at søge?

Så klik på Søg stilling knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside:

Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest d. 25. september 2020

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Søfartsstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 31
2500
Valby
Tlf
91337022
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
11-10-2020
Kviknummer
LJA-81080496
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce