Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedarbejder til kommunikationsafdelingen på Statens Naturhistoriske Museum

KU - SCIENCE - NBI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-07-2019
Kontakt
KU - SCIENCE - NBI
Nørre Campus, Blegdamsvej 17
2100
København Ø
Tlf
35334717
Praktisk information
Oprettet
10-07-2019
Udløber
19-08-2019
Kviknummer
LJA-74392558
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Brænder du for visuel kommunikation, og har du lyst til at prøve kræfter med grafisk produkter der rent faktisk skal realiseres, så er du måske vores nye studentermedarbejder
Stillingen er ledig fra d. 1 september eller snarest derefter.


Arbejdsopgaver

Vi søger en frisk og serviceminded studentermedarbejder til kommunikationsafdelingen på Statens Naturhistoriske Museum.

Du kommer primært til at assistere museets grafiske designer med grafiske opgaver, men der kan også være ad hoc opgaver på tværs af kommunikationsteamet. De grafiske arbejdsopgaver omfatter bl.a. produktion af skilte, flyers, kampagneelementer, tilpasninger af billedformater til print og online, slides til præsentationer m.m. Du har derfor interesse for visuel kommunikation og sætter præcision i højsædet, når det kræves. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med museets grafiske designer, som har det overordnede ansvar og tilrettelægger opgaverne for dig.

Lidt om dig: Du er i gang med en mellemlang eller lang videregående uddannelse gerne inden for det visuel kommunikation / det grafiske område og har nok overstået de første 12 år på uddannelsen. Kendskab til grafiske programmer som fx Photoshop, InDesign og Illustrator vil være en fordel.


Arbejdstid

Arbejdstiden er på ca. 15 timer om ugen. Vi er fleksible op til eksamenstid, men resten af året vil vi gerne se dig på kontoret 23 dage om ugen.


Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat). Ansættelsen sker som HK studerende med en timeløn på minimum 124, 33 kr. i timen.

Du skal under ansættelsen være indskrevet og aktivt studerende på en mellemlang eller lang videregående uddannelse.


Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget)


Deadline for ansøgning er d. 19. august 2019 23:59 GM+1


Ansættelsessamtaler vil finde sted umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til grafisk designer Søren Ajspur (tlf. 93 56 51 44) i uge, 28, 32 og 33.


Om os

Som Danmarks nationalmuseum for naturhistorien er det visionen for Statens Naturhistoriske Museum at styrke forbindelsen mellem mennesker og natur. Vi vil inspirere, engagere og give alle mulighed for at nyde, forstå og passe på naturens mangfoldighed. I de kommende år bygger vi et stort nyt museum for naturhistorien. Den nye museumsbygning får beliggenhed i Botanisk Have i hjertet af København og vil rumme nye udstillinger, enestående videnskabelige samlinger, og state-of-the art faciliteter til forskning, undervisning og formidling, der skal bringe øget samfundsværdi og styrke den enkeltes grundlag for at træffe videnbaserede beslutninger i hverdagen.

Det er vores ambition i løbet af de næste fem år at ændre opfattelsen og brugen af naturhistoriske museer og herigennem styrke forbindelsen mellem mennesker og natur.

Statens Naturvidenskabelig Museum er en del af Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet SCIENCE i kort form. Fakultetet er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 11 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Statens Naturhistoriske Museum på

https://snm.ku.dk/

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
KU - SCIENCE - NBI
Nørre Campus, Blegdamsvej 17
2100
København Ø
Tlf
35334717
Praktisk information
Oprettet
10-07-2019
Udløber
19-08-2019
Kviknummer
LJA-74392558
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed