Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælp

Erhvervsakademi Sjælland

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
10-01-2019
Kontakt
Erhvervsakademi Sjælland
Maglegårdsvej 2
4000
Roskilde
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
31-01-2019
Kviknummer
LJA-69502818
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Er du en engageret og struktureret studerende?
- så vil vi gerne høre fra dig

Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) søger en studentermedhjælper til vores afdeling i Roskilde.

Vi har travlt i vores afdeling for Efter- og videreuddannelse og vi søger derfor en engageret og dygtig studerende til at hjælpe os med administrative opgaver. 

 

EASJ i Roskilde udbyder en lang række fleksible efter- og videreuddannelses forløb bl.a. inden for akademiuddannelser (AU), Diplom inden for ledelse samt virksomhedskurser. Vi har i gennemsnit 300 studerende på vores efteruddannelsesforløb i Roskilde. Endvidere udbyder EASJ en række fuldtidsuddannelser på akademi og professionsbachelor niveau.

Dine opgaver

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i afdelingen, hvor samarbejde og teamånd er vigtigt for os. Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Oprettelse af moduler/kurser i vores administrative system
  • Administration af virksomhedskurser bl.a. koordinering med vores kursuskonsulent, indkaldelsesbreve, kursusprogrammer og kursusbeviser m.m.
  • Opgaver ifm. opstart af moduler/kurser samt ifm. eksamen
  • Opdatering af tilmeldinger på AU/Diplom og virksomhedskurser
  • Diverse forefaldende opgaver

Dine kompetencer
Vi lægger vægt på, at du

  • arbejder struktureret og systematisk og har blik for detaljen
  • er engageret i dit arbejde samt god til at arbejde selvstændigt med dine opgaver, men at du samtidig ikke er bleg for at spørge, hvis der er noget, du er i tvivl om
  • er åben, imødekommende, fleksibel og serviceminded
  • er en erfaren IT-bruger, herunder har erfaring med MS Office pakken, især Word og Excel og har du erfaring med SIS er det en fordel

Du kommer til at arbejde i vores nye studiemiljø i Roskilde. Et helt nyt og moderne bygningskompleks, beliggende centralt i Roskilde på Maglegårdsvej 2, hvor vi har rigtig gode faciliteter både for studerende og ansatte.

Praktiske oplysninger

Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet som studerende ved en videregående uddannelse.

Ansættelsen er i gennemsnit 10 timer pr uge, fordelt henover året, men vi er fleksible i forhold til undervisning og eksamen.

Aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Timelønnen er kr. 119,18

Arbejdsstedet er Erhvervsakademi Sjælland, Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde. 

Ansøgning med CV, studieblad/karakterudskrift samt anden relevant dokumentation sendes elektronisk via siden her klik på knappen Søg jobbet nederst på siden for at ansøge om jobbet.

Ansøgningen skal være os i hænde senest torsdag 31. januar 2019. Samtaler forventes afholdt løbende. Ansættelse sker pr. 1. februar 2019 eller snarest herefter.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder for efter- og videreuddannelse Suzane Terpe sute@easj.dk / tlf. 5076 2806.

Vær opmærksom på at EASJ skifter navn til Zealand den 15. januar 2019.

Om EASJ

EASJ uddanner til job i erhvervslivet, og vi deler og skaber resultater af høj kvalitet på vegne af hele organisationen ved at sammensætte hold på baggrund af kompetence og engagement. Det er vigtigt for os at gøre en forskel til gavn for såvel den studerende som for samfundet. Vi er i 5 byer i Region Sjælland og vi arbejder aktivt for at sikre et godt og varieret uddannelsesudbud.

EASJ vil gerne afspejle både det lokale og det globale samfund. Vi ser mangfoldighed som en ressource og er altid nysgerrige efter at få nye kompetencer og fagligheder ind i vores organisation. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere uanset baggrund til at søge ledige stillinger hos os.

Læs mere på http://www.easj.dk og se vores video på https://www.youtube.com/watch?v=A80uBsWHnMs

 

 

Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Erhvervsakademi Sjælland
Maglegårdsvej 2
4000
Roskilde
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
31-01-2019
Kviknummer
LJA-69502818
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed