Gem annonce

Studentermedhjælp til arbejde med kliniske retningslinjer

Region Midtjylland

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
19-11-2020
Region Midtjylland
Nordre Fasanvej 57
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
29-11-2020
Kviknummer
LJA-81402460
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at understøtte arbejdet med udvikling og opdatering af kliniske retningslinjer på kræftområdet? Er du interesseret i evidensbaseret medicin? Har du styr på referencehåndtering og flair for dokumenthåndtering og CMS-systemer? Interesserer du dig for kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet, og vil du være med til at levere viden til et bedre sundhedsvæsen så er du måske vores nye studentermedhjælp.

Dine opgaver
Som studentermedhjælp i Retningslinjesekretariatet i Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP) bliver din primære opgave at understøtte Danske Multidisciplinære Cancer Gruppers (DMCG.dk) udvikling af de kliniske retningslinjer på kræftområdet.

Du skal blandt andet være med til at

  • lægge retningslinjer på hjemmeside (html)
  • arbejde med data i form af deskriptiv statistik i Excel
  • lægge eksisterende retningslinjer i ny skabelon
  • skabe overblik over eventuelle mangler i retningslinjerne
  • sikre overblik over opdatering af retningslinjerne
  • opdatere referencelister
  • opbygge og vedligeholde referencedatabase
  • sikre versionsstyring af retningslinjedokumenter
  • kritisk litteraturlæsning og evidensvurdering, herunder bl.a. gennemgang af retningslinjer ud fra AGREE II værktøjet
  • udvikle og udføre aktiviteter, der understøtter implementering og monitorering af retningslinjerne

Derudover forventer vi, at du varetager ad hoc opgaver som udarbejdelse af mindre notater og referater samt yder praktisk hjælp i forbindelse med f.eks. møder og konferencer.

Om Retningslinjesekretariatet
Sekretariatet er etableret i efteråret 2017 og understøtter et samarbejde mellem Sammenslutningen af Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk) og Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP).

Arbejdet med landsdækkende kliniske retningslinjer er én af kerneopgaverne i de 25 cancergrupper (DMCG'er). Hver kræftsygdom har tilknyttet en DMCG, som ud over retningslinjer arbejder med kliniske kvalitetsdatabaser og forskning.
For at understøtte kræftbehandling af høj og ensartet kvalitet på tværs af Danmark samarbejder sekretariatet med DMCG'erne om systematisk vedligeholdelse og udvikling af DMCG-retningslinjerne, herunder om at sikre et evidensbaseret og ensartet produkt for alle cancergrupper.

Din profil
Du læser folkesundhedsvidenskab, sundhedsteknologi, medicin eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse og er cirka halvvejs i studiet. Du må meget gerne have kendskab til litteratursøgning, brug af referencehåndteringsprogrammer samt medicinsk terminologi.
Du har mod på at arbejde med hjemmesideredigering, vi bruger CMS-systemet Episerver, men det er ikke et krav med kendskab til dette. Du er erfaren bruger af Windows. Det vil også være en fordel, hvis du interesserer dig for evidensbaseret medicin samt kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet.

Du er systematisk, i stand til at skabe overblik, og du arbejder selvstændigt med respekt for deadlines. Du er opsøgende og initiativrig samt sprogligt sikker på dansk og engelsk.

Vi tilbyder
Som studentermedhjælp i Sekretariatet for Kliniske Retningslinjer på Kræftområdet bliver du en del af en lille afdeling i et større fagligt fællesskab. Vi prioriterer et højt fagligt niveau, kollegial sparring og en uhøjtidelig omgangstone.
Vi er placeret sammen med ca. 30 søde og kompetente kolleger, der gerne bidrager med sparring og støtte.

Løn og ansættelsesforhold
Arbejdstiden er på 10-20 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst.
Du vil blive ansat hos RKKP i Region Midtjylland og med tjenestested enten på Frederiksberg Hospital eller i Regionshuset Aarhus.

Ansøgningsfrist
Send os din ansøgning og CV via vores online system senest den 29. november 2020.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler fredag den 4. december 2020.

Du kan læse mere om Retningslinjesekretariatet og DMCG.dk på http://www.dmcg.dk/Kliniske-retningslinjer/ og om RKKP på http://www.rkkp.dk/om-rkkp/  
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Region Midtjylland
Nordre Fasanvej 57
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
29-11-2020
Kviknummer
LJA-81402460
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce