Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælp til Borgmesterens Afdeling, IT og Digitalisering

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-05-2020
Kontakt
Aarhus Kommune
Rådhuspladsen 2
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
15-05-2020
Udløber
29-05-2020
Kviknummer
LJA-80280835
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration

Borgmesterens Afdeling, IT og Digitalisering søger en studentermedhjælp til undervisning og applikationssupport på vores koncernsystemer samt til vedligehold af afdelingens vejledninger til IT-systemer.

Stillingen vil være på 15 timer per uge og til snarest muligt. Du vil blive ansat i sektionen for IT-sikkerhed og Data indenfor IT- og Digitalisering.

Du får en vigtig rolle med at styrke afdelingens kommunikation, og er du interesseret i ITIL vil du få lejlighed til at arbejde med ITIL processer i praksis.

Kvalifikationer
Du skal være i gang med en relevant uddannelse. Du har forståelse for IT og kommunikation, og du stræber efter at give slutbrugerne gode vejledninger samt en god undervisning og support. Det vil være en fordel, hvis du har undervist og ydet support i andre sammenhænge.

Hvis du har kendskab til ITIL er det også en fordel.

Endelig vil det være en fordel, hvis du har kendskab til det offentlige/kommunale område.

Dine opgaver
I Stillingen vil du være ansvarlig for introduktionen af nye medarbejdere i anvendelsen af de faglige systemer i Borgmesterens afdeling.

Du vil opleve at Aarhus kommune er på forkant med O365 og Cloud, og du vil skulle hjælpe brugerne med vejledning på dette område. Derudover kommer du til arbejde med at supportere brugerne i Borgmesterens afdeling med anvendelsen af de øvrige systemer, som IT og Digitalisering leverer.

Desuden har du opgaver hørende til videndeling i form af vejledninger fra IT og Digitalisering.
Du vil skulle stå for indsamling af viden fra afdelingens systemansvarlige, og dokumentere dette i vejledninger som publiceres på vores support- og hjemmesider. Dertil kommer vedligeholdelse af vejledninger i samarbejde med de systemansvarlige.

Din profil:
Vi lægger vægt på, at du er god til at samarbejde og skabe resultater sammen med andre, og at du er kvalitetsbevidst. Endvidere er det vigtigt at kunne arbejde selvstændigt og struktureret.

Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du får mulighed for at arbejde med store og vigtige dataområder. Dit arbejde har stor betydning for hele kommunen og i sidste ende medarbejdere og borgere.

Du vil indgå i et godt arbejdsmiljø med en uformel tone, hvor man har respekt for hinandens forskelligheder og kompetencer. Du får gode ansættelsesvilkår.

Med et job i Borgmesterens Afdeling er du desuden tæt på beslutningerne i landets næststørste by.
 Løn og ansættelsesvilkår:Lønnen følger overenskomsten og er afhængig af uddannelsesniveau. Timetallet vil være 15 timer om ugen.
 
Vi håber, at du kan starte i dit nye job snarest. Vores dygtige nuværende studentermedhjælp bliver kandidat med udgangen af juni.Stillingen er i udgangspunktet gældende i 12 måneder med mulighed for forlængelse.
Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Kontorchef, Kirsten Hjerrild Nielsen på telefon 41874755 eller studentermedhjælper Martin Skoglund Løkke på telefon 41873390.

Ansøgning:
Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Kopi af eksamensbevis skal vedlægges.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 29. maj 2020

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.

Om os
Med et job i IT og Digitalisering som er en del af Borgmesterens Afdeling, er du tæt på beslutningerne og med til at tage ansvar for helheden i landets næststørste by.

Vores vision er, at Aarhus skal være en god by for alle, en by i bevægelse, og en by med handlekraft og fællesskab.

For at opfylde visionen arbejder vi også løbende på at styrke innovation, medborgerskab og udvikling af udsatte boligområder.

For at sikre grundlaget for fremtidens velfærd arbejder vi også hele tiden med at hjælpe Byrådet med at styre kommunens økonomi, og med at levere effektive, fælles løsninger på tværs i Aarhus Kommune.

Som medarbejder i Aarhus Kommune er du med til at gøre visionerne til virkelighed.Læs mere om Borgmesterens Afdeling:
www.aarhus.dk/borgmesterensafdeling

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Ansøg nu
Lignende job

Borgerservice

Social - og Sundhedsskolen Fyn, Odense Syd
Kontakt
Aarhus Kommune
Rådhuspladsen 2
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
15-05-2020
Udløber
29-05-2020
Kviknummer
LJA-80280835
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed