Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælp til Center for familieejede virksomheder, CBS

Copenhagen Business School

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
10-01-2018
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
10-01-2018
Udløber
08-02-2018
Kviknummer
LJA-54411509
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Studentermedhjælp til Center for familieejede virksomheder, CBSDepartment of Economics søger en studentermedhjælp til Center for Familieejede virksomheder.

Stillingen omfatter bl.a.

 Udarbejdelse af Mashine learning modeller. Indsamling af data. Generel assistance i forhold til centret.Vi forventer gode formidlingsegenskaber på dansk og engelsk, fleksibilitet og selvstændighed.

Vi tilbyder fleksibel arbejdstilrettelæggelse og en arbejdsplads i et dynamisk internationalt miljø. Arbejdsstedet vil være Københavns Universitet, Økonomisk Institut.

Løn og ansættelsesvilkår Ansættelse vil ske i henhold til HK-organisationsaftalen og Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer (OAO-S Fællesoverenskomsten).

Lønnen udgør mellem kr. 121 og kr. 127 og afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget og uddannelsesniveau. Der indbetales pension, hvis der er 9 måneders forudgående beskæftigelse inden for den offentlige sektor. Pensionsbidraget udgør  11.19 % af de pensionsgivende løndele.

Ansættelsesperiode: efter nærmere aftale og frem til 18. september 2018.  Gennemsnitlig arbejdstid er ca. 20 timer/ugentligt. Omfanget af timer vil variere fra uge til uge. Der tages hensyn til eksaminer. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er aktiv studerende ved en højere læreanstalt.

Ansøgningsfristen er  22. januar 2018.

Ansøgning med CV samt den seneste karakterudskrift fra dit igangværende studium sendes til: Hanne Libori, Copenhagen Business School, Økonomisk Institut, via "Ansøg nu" knappen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
10-01-2018
Udløber
08-02-2018
Kviknummer
LJA-54411509
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed