Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælp til HD- og Mastersekretariatet i Odense

Syddansk Universitet

Odense, Fyn

Indrykket
14-09-2018
Kontakt
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230
Odense M
Tlf
+4565502952
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
27-09-2018
Kviknummer
LJA-65515194
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vi søger en studentermedhjælp til HD- og Mastersekretariatet i Odense. Der er tale om en studentermedhjælpsstilling på op til 10 timer om ugen, hvor timerne som udgangspunkt ligger på én hverdag samt enkelte lørdage henover semesteret. Stillingen er tidsbegrænset til et år med mulighed for forlængelse. Opstart gerne pr. 15. oktober 2018.

HD- og Mastersekretariatet er en del af Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og varetager udvikling, drift, markedsføring og salg af fakultetets efter- og videreuddannelsesaktiviteter, herunder HD- og masteruddannelser samt skræddersyede kurser til private og offentlige virksomheder og organisationer.

Som studentermedhjælp vil du indgå i et team på fire studentermedhjælpere, og dine opgaver vil bl.a. være:

  • Understøtte vores markedsførings- og salgsaktiviteter, fx telefonsalg og opsøgende arbejde.
  • Mindre markedsafdækningsopgaver ift. vores kursustilbud. 
  • Webopgaver, SoMe-opgaver og nyhedsbreve.
  • Administrativt arbejde, fx bestilling af lokaler og forplejning til undervisning, diverse udsendelser, udarbejdelse af kompendier og diplomer. 
  • Praktisk arbejde ifm. afholdelse af undervisning, kurser, møder og events, inkl. bemanding af loungeområde (hverdage og lørdage) for vores studerende/kursister, hvor du skal sørge for at holde orden og være til rådighed for spørgsmål.

Vi lægger vægt på, at du er smilende, serviceminded, struktureret, meget omhyggelig og værdsætter orden i tingene. Vi sætter desuden pris på, at du er ansvarsfuld, idérig, udadvendt og selvstændig og ikke bange for at komme med forslag til nye måder at gøre tingene på. Det er rigtig fint, hvis du har en sælger i maven og synes, at det er spændende at lave opsøgende salgsarbejde, fx i telefonen. Ikke mindst skal du kunne koordinere diverse opgaver og kunne indgå i dialog med forskellige sparringspartnere.

Vi er en enhed kendetegnet ved en uformel omgangstone og en høj grad af samarbejde, hvorfor du skal være en hold-spiller, der gerne giver en hånd med, hvor der er behov. Derudover ser vi gerne, at du er indskrevet på en samfundsvidenskabelig uddannelse og min. er på andet år af din bachelor. Yderligere information kan fås ved henvendelse til souschef Trine Tybjerg Holm på trth@sam.sdu.dk

Ansøgningen skal vedlægges karakterudskrift/eksamenspapirer og CV.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 40.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Bemærk: Ved ansættelse som studentermedhjælp eller faglig vejleder er det en forudsætning, at den valgte kandidat er indskrevet som studerende på SDU.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.
 
Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.
 
Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøg nu
Kontakt
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230
Odense M
Tlf
+4565502952
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
27-09-2018
Kviknummer
LJA-65515194
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed