Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælp til Nationalt Efterforskningscenter

Politiområdet, Ejby

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
10-01-2019
Kontakt
Politiområdet, Ejby
Ejby Industrivej 125
2600
Glostrup
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
28-01-2019
Kviknummer
LJA-69500320
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Glostrup, Rigspolitiet, Politiområdet

Vil du være med i en udvikling, hvor politiet i fremtiden skal arbejde mere analysebaseret? Så læs nærmere her.

Et skiftende kriminalitetsbillede stiller større krav til politiets evne til at være på forkant med nye tiltag inden for forebyggelse og kriminalitetsbekæmpelse. I Efterretningsanalyse er vores primære opgave at levere analyser, der giver et bedre vidensgrundlag for beslutningstagning indenfor efterforskningsområdet i politiet.


Du hjælper med litteratursøgning og databearbejdning
Du får mulighed for et studenterjob, hvor du udfører studierelevant arbejde. Vi skal vide, hvad andre har skrevet om de emner, vi beskæftiger os med i vores analyser. Én af dine opgaver bliver at søge litteratur og at skaffe den hjem. Vi benytter ofte store mængder data i vores analyser. Du skal være med til at tilrettelægge og bearbejde grunddata sammen med analytikerne i Efterretningsanalyse. Arbejdet består mere bredt i at yde støtte til analytikerne i enheden. Jobbet vil give dig et godt indblik i, hvad det vil sige at være analytiker i politiet.


Den rette studentermedhjælper til jobbet
Vi forventer, at du læser på en samfundsvidenskabelig universitetsuddannelse, som f.eks. sociologi eller statskundskab. Vi forventer, at du har interesse for kvantitative metoder. Det er en fordel, hvis du har erfaring med behandling af større datamængder.

Ansættelsesforhold

Den ugentlige arbejdstid er ca. 15 timer. Arbejdstiden aftaler vi sammen også når det gælder behov for eks. mindre arbejde i
forbindelse med eksamensperioder.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Politiområdet, Ejby Industrivej 125-135, 2600 Glostrup.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til jobbets indhold, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Ole Gregersen på telefon 25650551. Du kan finde generel information om politiet og politiet som arbejdsplads på http://www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler mandag den 4. februar 2019.

 

Politiområdet
Politiområdet består af cirka 700 medarbejdere med akademisk, politimæssig eller administrativ baggrund. Vi understøtter politikredsene med specialistkompetencer, driver forretningsudviklingsprojekter og løser desuden juridiske, strategiske og retningssættende opgaver. Politiområdet koordinerer blandt andet indsatserne mod rocker- og bandemiljøer, driver det nationale cyber crime center og de kriminaltekniske laboratorier samt har det overordnede ansvar for politiets beredskabs- og færdselsindsats. Politiområdet er organiseret i fem politifaglige enheder: Nationalt Forebyggelsescenter, Nationalt Færdselscenter, Nationalt Udlændingecenter, National Efterforskningsafdeling og National Beredskabsafdeling.


Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.

Ansøg nu
Kontakt
Politiområdet, Ejby
Ejby Industrivej 125
2600
Glostrup
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
28-01-2019
Kviknummer
LJA-69500320
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed