Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælp til Østre Landsret

Østre Landsret

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-11-2019
Kontakt
Østre Landsret
Bredgade 59
1260
København K
Praktisk information
Oprettet
14-11-2019
Udløber
02-12-2019
Kviknummer
LJA-77460953
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Studentermedhjælper (stud.jur.) til Østre Landsret

Østre Landsret søger en studentermedhjælper til ansættelse den 6. januar 2020 eller snarest muligt derefter. Ansættelsen er tidsbegrænset og udløber med udgangen af 2020. Der vil være tale om mellem 10 - 15 timers ugentlig beskæftigelse.

Du vil blive placeret i en af landsrettens 6 retssektioner, som bistår landsrettens 24 afdelinger i løsningen af afdelingernes administrative opgaver eller i landsrettens Forkyndelses- og berammelsesafdeling, hvor du som en del af kontorpersonalet skal bistå med forkyndelse, indkalde tolke, sagsforberedelse og berammelse i straffesager.

Opgaverne:

I en retssektion kommer du til at arbejde med administrative opgaver knyttet til sektionernes arbejde for afdelingerne, herunder registrering af sager, sagsforberedelse, serviceopgaver i forbindelse med hovedforhandlinger og andre forekommende opgaver m.fl. i et tæt samarbejde med sektionernes kontorpersonale og med reference til sektionslederen.

Vi forventer:

  • At du er en dygtig og målrettet stud.jur.
  • At du er god til at formulere dig såvel skriftligt som mundtligt
  • At du er engageret og ansvarsbevidst
  • At du har et godt humør og gode samarbejdsevner
  • At du har gode it-kundskaber.

Løn og ansættelsesforhold:

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og OAO samt organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT- medarbejdere, herunder organisationsaftalens 35 om ansættelse af studerende.

Ansøgning:

Send din ansøgning, et karakterblad over resultater ved beståede eksaminer på uddannelsen og CV elektronisk via vores rekrutteringssystem på hjemmesiden Østre Landsret. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen "Søg stillingen" nederst på siden.

Ansøgningsfristen er mandag den 2. december 2019. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 49.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at ringe til HR-konsulent Patricia Pedersen på telefon 99 68 62 22.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.Ansøg nu
Kontakt
Østre Landsret
Bredgade 59
1260
København K
Praktisk information
Oprettet
14-11-2019
Udløber
02-12-2019
Kviknummer
LJA-77460953
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed