Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælp til styrelseskontoret i Kirkeministeriets departement

Kirkeministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-08-2018
Kontakt
Kirkeministeriet
Frederiksholms Kanal 21
1220
København K
Tlf
33923906
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
31-08-2018
Kviknummer
LJA-64303422
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at arbejde med anerkendelse af trossamfund uden for folkekirken? Trives du med at løse mangeartede opgaver, og har du lyst til at prøve kræfter med at arbejde i et departement, hvor du kommer helt tæt på det politiske liv?

Folkekirkens Styrelse
Kirkeministeriets styrelseskontor arbejder med en bred vifte af opgaver med et særligt fokus på lovarbejde, ministerbetjening og policyudvikling både for folkekirken og for de andre trossamfund.

Arbejdsopgaver
Kirkeministeriets styrelseskontor arbejder med en bred vifte af opgaver med et særligt fokus på lovarbejde, ministerbetjening og policyudvikling både for folkekirken og for de andre trossamfund.

Som ansat i styrelseskontoret får du mulighed for et stort ansvar for og indflydelse på egne arbejdsopgaver. Kontoret arbejder i en teamstruktur, så vi sikrer vidensdeling og fælles ansvar. Du bliver således en del af et hold på 12 fagligt stærke kolleger, som lægger stor vægt på at hjælpe hinanden, og som har en god og uformel omgangstone.

Du vil som student blive tilknyttet teamet, der arbejder med de andre trossamfund uden for folkekirken. Du kommer til at arbejde med sagsbehandling i praksis, ligesom du vil få indblik i den brede variation af trossamfund, der findes i Danmark, samt stifte bekendtskab med Kirkeministeriets strategiske målsætninger på området.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte;

 • at bistå ved behandlingen af ansøgninger om vielsesbemyndigelse til forkyndere i anerkendte trossamfund,
 • at udarbejde bidrag til afgørelser, notater og besvarelse af borgerhenvendelser,
 • at yde telefonisk og skriftlig rådgivning til ansøgere af vielsesbemyndigelse,
 • at bistå styrelseskontorets jurister med besvarelse af aktindsigtssager.
Du vil få mulighed for løbende at beskæftige dig med nye og udfordrende opgaver og du vil have gode muligheder for at påvirke opgaverne og derigennem opnå både faglig og personlig udvikling.

Kompetencer
Vi forestiller os, at du læser jura eller statskundskab på sidste år af din bacheloruddannelse eller første del af din kandidatuddannelse og har lyst til at lære konkret sagsbehandling.

Vi forventer, at du er grundig, udviser gå-på-mod og har lyst til at tilegne dig ny viden. Vi forventer endvidere, at du har en åben og lyttende tilgang og trives med mange opgavetyper i en travl hverdag.

Herudover lægger vi vægt på din evne til at;
 • formidle skriftligt og mundtligt,
 • bevare overblikket og skabe struktur,
 • beherske it-værktøjer og fremme digitalisering,
 • arbejde selvstændigt og i et team.
Kirkeministeriet
Som ansat i Kirkeministeriet bliver du en del af en organisation med ca. 80 ansatte præget af engagement og høj faglighed, hvor sparring og samarbejde er i højsædet. Vi lægger vægt på at være en attraktiv og innovativ arbejdsplads med et uformelt arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i hjertet af København og indgå i et fagligt fællesskab i en enhed med 12 personer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studentermedhjælp med en gennemsnitlig arbejdstid på ca. 15 timer pr. uge. Det gælder for stillingen, at arbejdstiden er fleksibel, og at der tages hensyn til eksamensperioder, hvor der er mulighed for at arbejde mindre.

Ansættelse og aflønning sker efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer Det statslige område (OAO-S) samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Vi ser gerne, at du kan begynde den 1. september 2018 eller snarest derefter.

Mere information
Du kan læse mere om Kirkeministeriet på http://www.km.dk. Du er velkommen til at kontakte fuldmægtig Christian Hust Stigel på tlf. 3392 3922 eller fuldmægtig Lena Petersen på tlf. 3392 3904, hvis du har spørgsmål.


Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde:

 1. Motiveret ansøgning
 2. CV
 3. Dokumentation for uddannelse

Ansøgningsfristen er: 31. august 2018.

Ministeriet ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund, og opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøg nu
Kontakt
Kirkeministeriet
Frederiksholms Kanal 21
1220
København K
Tlf
33923906
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
31-08-2018
Kviknummer
LJA-64303422
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed