Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælp til system med kliniske vejledninger

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
23-03-2020
Kontakt
Region Nordjylland
Niels Bohrs Vej 30
9220
Aalborg Øst
Danmark
Tlf
97648000
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
29-03-2020
Kviknummer
LJA-79921906
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Region Nordjylland søger en studentermedhjælp til dokumentstyringssystemet som indeholder politikker, retningslinjer og instrukser for sundhedspersonalet ansat på hospitalerne. Systemet kaldes PRI.

Dine primære opgave som studentermedhjælp til PRI er:

  • Overvågning af PRI dokumenters revisionsdato
  • Varetage høringsprocesser på kliniske vejledninger
  • Produktion af data og statistik på PRI-dokumenter og deres anvendelse
 
Alle opgaver løses i tæt samarbejde med kontorets to PRI-konsulenter.

Vi ser gerne, at du som studentermedhjælp:
  • er i gang med en relevant uddannelse, f.eks. indenfor Kommunikation, Sundhedsinformatik eller Statistik
  • har flair for digitale systemer
  • har gode skriftlige kommunikationsevner
  • kan arbejde med Excel på et udvidet niveau
  • kan samarbejde med forskellige kompetenceprofiler
Derudover sætter vi stor pris på selvstændighed, åbenhed, gåpåmod og fagligt engagement.
 
OM PRI
Region Nordjylland har et fælles system til kliniske retningslinjer for regionens hospitaler: PRI (Politikker Retningslinjer - Instrukser). PRI-systemet er et SharePoint-baseret dokumenthåndteringssystem med mere end 11.000 dokumenter for hele regionen. Hvert hospital, speciale eller lokale enhed kan lave lokale dokumenter, ligesom der er fælles dokumenter på tværs af specialer og hospitaler.

Der er cirka 4500 daglige opslag i PRI. Heraf er mange opslag eksterne, det vil sige fra fx studerende, praktiserende læger, hjemmesygeplejersker i kommuner og ansatte i andre regioner.

Skriftlige instrukser og retningslinjer er et væsentligt arbejdsredskab til at understøtte patientsikkerhed ved behandling i form af beskrivelser af veletablerede, faglige rutiner og fastlæggelse af en klar ansvars- og opgavefordeling hos personalet, herunder procedurer for fastlæggelse af personalets kompetence- og ansvarsforhold.
 
Kommunikation er
Kommunikation er et kontor i Region Nordjylland, hvor vi både beskæftiger os med ekstern og intern kommunikation, fx hjemmesider, intranet, sociale medier, kampagner, patientinformation, kliniske vejledninger og rekruttering. Vi har egne foto-, video- og grafiske kompetencer ansat.
Som studentermedhjælp får du indblik i de kommunikationsprocesser, der findes i en stor offentlig organisation. Du bliver en del af et kontor bestående af 30 medarbejdere som alle arbejder med kommunikationsopgaver, der er målrettet borgere, patienter og ansatte.
I Kommunikation arbejder vi selvstændigt og sammen. Vi har ambitioner og fokus på høj kvalitet og professionalisme i opgaverne. Hos os er et godt grin en vigtig del af hverdagen. Vi har et godt sammenhold, værdsætter vores gode arbejdsmiljø og sikrer, at både medarbejdere og opgaver er i gode hænder.
 
Region Nordjylland

Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 14.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland.  Læs mere om regionen på www.rn.dk.
 
Praktisk
Ansættelse: Vi har brug for dig fra maj 2020.

Arbejdstiden 8 timer om ugen, som udgangspunkt fordelt kl. 9.00 13.00 to gange om ugen. Men vi er fleksible i forhold til dit studie. Der er yderligere to studentermedhjælpere tilknyttet kontoret, som arbejder bredt med kommunikationsopgaver.

Du får løn efter overenskomst.
 
Ansøgningsfrist: 29. marts 2020
Ansættelsessamtaler 2. april 2020
Jobstart: 1. maj 2020

Kontakt: PRI-konsulent Solveig Kroer Jensen, skj@rn.dk tlf. 29 63 00 72 eller Kommunikationschef Tina Sussi Mejlholm, tina.mejlholm@rn.dk tlf. 61 14 57 38.
 

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Region Nordjylland
Niels Bohrs Vej 30
9220
Aalborg Øst
Danmark
Tlf
97648000
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
29-03-2020
Kviknummer
LJA-79921906
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed