Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper

Danmarks Tekniske Universitet

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
13-09-2018
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
25-09-2018
Kviknummer
LJA-65474271
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Er du en dygtig og erfaren studentermedarbejder med kendskab til fremstilling af og karakterisering af silikone-elastomerer, er denne stilling måske noget for dig.

Dansk Polymer Center (DPC), DTU Kemiteknik søger studentermedarbejder 8 timer ugentligt.

Som studentermedarbejder hos DPC bliver dine arbejdsområder følgende:

  • Fremstilling af diverse elastomerer baseret på emulsioner og almindelige blandinger
  • Karakterisere silikone polymerer
  • Dielektrisk og mekanisk karakterisering af fremstillede elastomerer

Vi forventer, at du:
  • Har gode dansk- og engelskkundskaber, skriftligt og mundligt
  • Er initiativrig, selvstartende og fleksibel
  • Hurtigt kan sætte dig ind i nye opgaver og tør spørge, hvis du er i tvivl
  • Har haft polymerkemi og andre polymerkurser

Din arbejdsplads

På DTU bliver du en del af en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Du kommer ind i en organisation, der har til formål at udvikle viden på internationalt niveau. Du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads med høj faglighed. Vi sørger selvfølgelig for, at du samtidig får den nødvendige sparring og kompetenceudvikling.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for Studenterundervisere ved universiteter mv. (SUL). Vi tilbyder et studierelevant arbejde med gode rammer. Vi tager selvfølgelig hensyn til dine eksamener og ferieplaner.

Arbejdssted er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt Vi skal modtage din online ansøgning senest den 25. september 2018. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning og CV.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at sende en mail til professor Anne Ladegaard Skov på al@kt.dtu.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Dansk Polymer Center (DPC) er et internationalt forskningscenter, som er ledende i forskning af forlængelsesreologi, silikoneelastomerer og polymersyntese, og kandidaten vil indgå i silikone-forskningen, der p.t. omfatter 12 PhD studerende og en række postdocs og forskere.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
25-09-2018
Kviknummer
LJA-65474271
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed