Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-02-2019
Kontakt
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Amerika Plads 15
2100
København Ø
Tlf
20212527
Praktisk information
Oprettet
11-02-2019
Udløber
03-03-2019
Kviknummer
LJA-70590488
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at arbejde med processer i en stor organisation?

Vil du være med til at drive og udvikle processer i Banedanmarks sikkerheds- og ledelsessystem samt løse opgaver, der relaterer sig til driften af Banedanmarks mange kurser og uddannelser?

Du bliver en del af HR divisionen og kommer til at høre hjemme i sektionen Sikkerhedsuddannelser. I sektionen Sikkerhedsuddannelser understøtter vi forretningen med kurser og uddannelser samt E-learning. Ydermere sikrer vi, at HR-divisionens processer er koordineret, opdaterede og retvisende.

Du vil blive en del af en velfungerende sektion med 14 kolleger.

Vil du arbejde med drift og udvikling af processer?
Din arbejdstid vil være omkring 12-15 timer ugentlig med mulighed for fleksibilitet i forhold til dit studie og dine eksamensperioder.

Jobbet vil i høj grad handle om at understøtte afdelingens opgave med at drive samt udvikle processerne i vores sikkerhedsledelsessystem samt tilhørende grænseflader til det øvrige Banedanmark.

Dine primære arbejdsopgaver bliver, i samarbejde med procesejerne, at tegne og redigere processer i sikkerhedsledelsessystemet. Du kommer i den forbindelse til at stå for opdatering samt tegning af processer og procedurer i vores sikkerhedsledelsessystem og herunder at opdatere dokumenter, vejledninger og instrukser.

Endelig vil der være diverse taste- og assistanceopgaver samt deltagelse i mindre projekter og opgaver, der relaterer sig til den daglige drift.

Struktureret tankegang med et naturligt øje for detaljer
Vi forestiller os, at du netop er gået i gang med din bachelor gerne som cand.merc., ingeniør, Supply Chain Management, teknisk designer eller lignende.

Som person har du en struktureret tankegang og forståelse for processer. Du er i stand til at arbejde selvstændigt og har interesse for procesbeskrivelser og evt. værdikæder. Du er fleksibel, når det kommer til forskellige arbejdsopgaver, og du har et drive samt en lyst til at være en del af udviklingen inden for kvalitetsområdet. Derfor har du også et naturligt øje for detaljer samt gode kommunikationsevner i såvel skrift som tale.

Løn
Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er kr. 123,19 i timen.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt Uddannelseschef Lauge Køcks Philipsen. Send os dit cv og ansøgning samt dokumentation på, at du er indskrevet på en videregående uddannelse. Denne dokumentation er et krav for at blive ansat i stillingen. Søg gerne hurtigst muligt, da vi løbende vurderer ansøgningerne.

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stillingen og følger instruktionerne.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Kontakt
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Amerika Plads 15
2100
København Ø
Tlf
20212527
Praktisk information
Oprettet
11-02-2019
Udløber
03-03-2019
Kviknummer
LJA-70590488
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed