Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper

Danmarks Tekniske Universitet

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
12-03-2019
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
12-03-2019
Udløber
22-03-2019
Kviknummer
LJA-71501294
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Sektionen for Algoritmer, Logik og Grafer på DTU Compute søger en studentermedhjælper, 8-15 timer pr. uge, til vores robot-laboratorie.

Primære ansvarsområder Vi forventer at du har erfaring med:

  • Et distribueret robot-software-framework som for eksempel ROS
  • Programmering og demonstrationer af humanoide robotter
  • Indlejrede Linux-systemer
  • Python, C og C++
  • Kontrol af realtids elektro-mekaniske systemer
  • Prædikat- og modal-logik
  • Klassiske og deep learning-metoder i computer vision
  • Automatiseret planlægning og skeduleringssystemer

Desuden forventer vi, at du er i gang med en videregående uddannelse samt at du kan arbejde selvstændigt.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for IT-medarbejdere (Prosa) i statens tjeneste indgået med Finansministeriet. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Du vil få mulighed for at tilrettelægge arbejdstiderne, så de passer med dit studie.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 22. marts 2019. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning og CV.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Paul Fischer, pafi@dtu.dk, eller Thomas Bolander, tobo@dtu.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Vi er Danmarks største forsknings- og undervisningsmiljø for matematik og computer science og er et af de største institutter på DTU. Vores institut består af ca. 400 medarbejdere fordelt over fire bygninger med adresse i Lundtofte i udkanten af Lyngby. Vi udbyder kurser på alle niveauer, der dækker de vigtigste dele af matematik og computer science for en kommende ingeniør, og vores kombination af forskning i avanceret matematik og computer science sætter dagsordenen for, hvad vi kan opnå i samfundet fremover. I 2017 modtog vi eksterne bevillingstilsagn til forskning for 100 mio. kr. Du kan læse mere om os på http://www.compute.dtu.dk og om DTU på http://www.dtu.dk. http://www.compute.dtu.dk/ http://www.dtu.dk/

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
12-03-2019
Udløber
22-03-2019
Kviknummer
LJA-71501294
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed