Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper

Danmarks Tekniske Universitet

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
13-08-2019
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
01-09-2019
Kviknummer
LJA-74777406
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at arbejde på et kontor med et internationalt udsyn? På Kontor for Internationale Relationer søger vi en studentermedhjælper, der kan løse mangeartede opgaver både selvstændigt og i samarbejde med andre.

Kontoret er ét blandt 5 kontorer i Afdelingen for Forskning og Relationer i DTU's Koncernadministration og Ledelse. Kontoret består af 5 akademiske medarbejdere, heraf én i Bruxelles, samt en kontorchef.

Kontoret varetager den overordnede koordination og udvikling af DTU's strategiske indsats på det internationale område ved at hjemtage og pleje værdiskabende relationer til excellente universiteter og institutioner verden over. Kontoret udvikler, koordinerer og kvalitetssikrer disse relationer til gavn for DTU's samlede forretning og understøtter DTU's ledelse med analyser til dette formål.

De vigtigste alliancer er Nordic Five Tech, EuroTech og KAIST i Korea.

Arbejdet som studentermedhjælper vil bestå af følgende opgaver:

 • Dataindsamling og systematisering
 • Rejseafregninger
 • Opdatering af hjemmesider
 • Praktisk hjælp i forbindelse med afvikling af workshops og møder
 • Elektronisk dokumenthåndtering/arkivering
 • Forskelligt kontorarbejde såsom udsendelse af breve, opdatering af lister og databaser
 • Hjælpe med at udarbejde notater

Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer
 • du har erfaring med web og hjemmesider, Excel og Access
 • du taler og skriver dansk og engelsk på meget højt niveau
 • du er udadvendt og serviceminded
 • du har organisatorisk talent og sans for praktiske detaljer
 • du er detaljeorienteret
 • du er mødestabil
 • du har mindst to år tilbage af studiet

Din arbejdsplads

På DTU bliver du en del af en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Du kommer ind i en organisation, der har til formål at udvikle viden på internationalt niveau. Du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads med høj faglighed.

Løn og ansættelsesvilkår


Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/STAT). Ansættelsen løber, så længe du er aktiv studerende. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Du vil blive ansat som studentermedhjælper i Afdelingen for Forskning og Relationer. Arbejdsstedet er DTU i Kgs. Lyngby.

Arbejdstid


Vi forventer, at du i gennemsnit vil arbejde 8 timer om ugen. Du vil få mulighed for at tilrettelægge arbejdstiderne, så de passer med dit studie, dog inden for almindelig arbejdstid. Det er en fordel, at du læser på DTU eller bor tæt på.

Ansøgning og kontakt


Vi skal modtage din online ansøgning senest den 1. september 2019 "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og vedlæg gerne dokumentation for, at du er studieaktiv (studiekort eller seneste eksamensudskrift).

Hvis du er interesseret og vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anne Mette Holt, 4525 1017, amh@adm.dtu.dk

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
01-09-2019
Kviknummer
LJA-74777406
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed