Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper

DTU Diplom

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
14-01-2020
Kontakt
DTU Diplom
Lautrupvang 15
2750
Ballerup
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
24-01-2020
Kviknummer
LJA-78890930
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Afdelingen for Forretningsudvikling og Efteruddannelse søger en studerende, som kan svare ja til følgende:

  • Smilende og udadvendt
  • Service- og it-minded
  • Initiativrig og selvstændig - men også en teamplayer
  • Arbejdsom og ikke bleg for at svinge med en karklud
  • Fleksibel - både med arbejdstider og arbejdsopgaver

Som studentermedhjælp hos Afdelingen for Forretningsudvikling og Efteruddannelse har du stor indflydelse på at sikre, at vores studerende på deltidsuddannelserne og underviserne bliver mødt af de bedste rammer for et godt undervisningsforløb med klargjorte lokaler, it-udstyr samt kaffebar.

Løn og ansættelsesvilkår


Løn og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) indgået af Finansministeriet.

Arbejdstiderne er minimum to gange om ugen, mandag - torsdag. Vagterne fordeles mellem studentermedhjælperne på vagtplansmøder. Du vil indgå i et team á 4 studentermedhjælpere og dine forventede timer om ugen er ca. 10. Bemærk, at timerne primært er placeret i tidsrummet kl. 15 til kl. 21.30.

Timelønnen udgør kr. 125,22 hertil kommer nattillæg for timer efter kl. 17 på kr. 24,42 pr. time.

Det er et ansættelseskrav, at du kan arbejde hver dag i ugen op til semesterstart, som ligger sidste uge i januar/første uge i februar, samt sidste uge i august.

Det vil være en klar fordel, hvis du er tidligt i dit studieforløb, så vi ikke skal skifte ud i teamet så ofte pga. praktik eller diplomingeniørprojektet.

Din arbejdsplads vil være hos DTU Diplom, Afdelingen for Forretningsudvikling og Efteruddannelse.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 24. januar 2020. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning og CV.

Har du spørgsmål, kontakt Lotte Leifing hos Afdelingen for Forretningsudvikling og Efteruddannelse, 3588 5102, llei@dtu.dk

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 11.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland.

Ansøg nu
Kontakt
DTU Diplom
Lautrupvang 15
2750
Ballerup
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
24-01-2020
Kviknummer
LJA-78890930
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed