Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med flair for tal

METROSELSKABET I/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-08-2019
Kontakt
METROSELSKABET I/S
Metrovej 5
2300
København S
Danmark
Tlf
72424600
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
26-08-2019
Kviknummer
LJA-74777399
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Kunne du tænke dig at bidrage til at udvikle og forbedre den kollektive trafik i hovedstadsområdet? Og kan du lide at arbejde analytisk med passagertal og indtægter, samtidig med at du har kendskab til databehandling og indsamling? Så er denne stilling måske noget for dig.

Bliv en del af et fagligt stærkt team

Vi er et team på 22 personer, med et stærkt fagligt udgangspunkt. Vores primære baggrund er samfundsvidenskabelig eller økonomisk. Vi sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet, men lægger også stor vægt på, at have det sjovt på arbejdet.

Vi samarbejder med DSB og Movia om fastsættelse af takster og deling af indtægterne i den kollektive trafik i hovedstaden. I den forbindelse udarbejder vi forskellige statistikker, analyser og rapporter.

Vi bistår også Metroselskabets ejere (Staten, Københavns og Frederiksberg Kommuner) med analyser af mulige nye baner i hovedstadsområdet. Det omfatter bl.a. passagerprognoser, opgørelse af økonomiske og samfundsøkonomiske konsekvenser samt analyser og beskrivelser af andre forhold, der er relevante for beslutningsgrundlaget.

Arbejdsopgaver

Som studentermedhjælper i Kunder og Analyser kommer du primært til at bistå den passagertælleansvarlige i kvalitetssikring af Metroselskabets automatiske tællesystem. Derudover vil du løbende skulle bistå i forhold til andre opgaver relateret til analyser og passagerøkonomi.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Dataindsamling og informationssøgning
  • Databehandling
  • Udarbejdelse af rapporter, notater og præsentationer
  • Ad hoc opgaver

Analytisk med solidt kendskab til databehandling og statistiske analyser

Vi forventer at du:

  • Studerer til cand.polit., cand.oecon., cand.merc., cand.scient.pol. eller lignende og er minimum 2 år inde i din uddannelse
  • Har solidt kendskab til databehandling og statistiske analyser
  • Er god til at formidle dig skriftligt
  • Er vant til at arbejde med Excel, Word og PowerPoint
  • Arbejder selvstændigt med opgaverne
  • Er detaljeorienteret

Arbejdstiden er ca. 15 timer pr. uge i gennemsnit, og den kan tilrettelægges fleksibelt efter dit studie og eksamensperioder. Tiltrædelse d. 15. september 2019.

Bliv en del af en faglig stærk og engageret enhed

Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt studiejob i en højprofileret organisation, der har ansvaret for at drive metroen og bygge de nye metro- og letbanelinjer i hovedstadsområdet. Du får dygtige kollegaer med en stærk faglighed og får mange samarbejdspartnere internt og eksternt.

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fagleder Uffe Nielsen på +45 7242 4880.

Ansøgning

Send din ansøgning sammen med en udskrift af dine karakterer via linket senest den 26. august 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 35 eller 36.

 

Ansøg nu
Job i virksomheden

METROSELSKABET I/S
Kontakt
METROSELSKABET I/S
Metrovej 5
2300
København S
Danmark
Tlf
72424600
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
26-08-2019
Kviknummer
LJA-74777399
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed