Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med gode GIS-kompetencer til Driftsviden i Center for Driftsudvikling

Driftsviden

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2018
Kontakt
Driftsviden
Borups Allé 177
2400
København
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
26-02-2018
Kviknummer
LJA-56255907
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vil du arbejde med et strategisk vigtigt område? Så har vi måske stillingen til dig.  
 
Enheden Driftsviden, i Center for Driftsudvikling, søger en studentermedhjælper til arbejdet med data og GIS.  
 
Om Driftsviden  
I Driftsviden har vi fokus på at styrke Byens Drift gennem smart og intelligent brug af data. Med indsamling, analyse og formidling af data understøtter enheden grundlaget for en fakta- og videnbaseret styring og udvikling af byens drift til gavn og glæde for københavnerne. Driftsviden bidrager til en række forskellige opgaver, der har til formål at skabe indbydende og velfungerende byrum til mangfoldigt liv og brug.  
 
Driftsviden består af 18 engagerede og kompetente medarbejdere, som har fokus på at drive og støtte udviklingen af driften i byen. Driftsviden er en del af serviceområdet Byens Drift, som er et af fire serviceområder i Teknik- og Miljøforvaltningen. Byens Drift sørger for at holde København ren og grøn.  
 
Om dig  
Det er en forudsætning, at du er studerende og har læst minimum to år på universitetet. Der er forskellige indgange til jobbet, men en vigtig forudsætning er erfaring med og stort kendskab til GIS. Vi forestiller os, at du er ved at uddanne dig til f.eks. landskabsarkitekt, landskabsforvalter, forstkandidat, geograf, ingeniør eller lignende. Men der kan også være andre indgange til jobbet.  
 
Du har interesse for data og kort, er hjælpsom, venlig og omhyggelig med dit arbejde. Desuden er du hurtigopfattende og kan omsætte din tilegnede viden til handling. Du tager ansvar og følger dine opgaver til dørs. Udover GIS må du gerne have erfaring med Office-pakken, især Excel. Det er en fordel, hvis du har interesse for og kendskab til Københavns geografi og grønne områder.  
 
Dine arbejdsopgaver bliver 

  • registrering og digitalisering af Byens Drifts arealer i GIS (GeoMedia/QGIS)  
  • registrering af byinventar, træer og nyplantninger i GIS  
  • produktion af kortmateriale i GIS  
  • mindre GIS-analyser og databaseforespørgsler  
  • andre registrerings- og databehandlingsopgaver 
Vi tilbyder  
Et arbejdsmiljø præget af høj faglighed, stort engagement og samarbejde. Afvekslende opgaver og frihed under ansvar. Vi er fleksible med ferie til studieophold, projektarbejde m.v.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Københavns Kommunes regelsæt, der gælder studerende beskæftiget med kontorarbejde. Stillingen er til besættelse snarest muligt, og arbejdstiden er 10 timer om ugen, evt. mere i ferieperioder.  
 
Arbejdspladsen  
Vi bor ud til vandet på Islands Brygge, hvor vi deler etage med 65 af vores kolleger i Center for Driftsudvikling. I løbet af 2019 flytter centeret formentlig til en anden adresse i København.  
 
Spørgsmål?  
Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte landskabsarkitekt Jacob René Medborg på 2058 1037.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 26. februar 2018  
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler primo uge 10.  
 
Om Teknik- og Miljøforvaltningen  
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4 mia. kr.   
 

Ansøg nu
Kontakt
Driftsviden
Borups Allé 177
2400
København
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
26-02-2018
Kviknummer
LJA-56255907
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed