Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med interesse for administration, kommunikation og planlægning

It- medico og telefoni

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-11-2019
Kontakt
It- medico og telefoni
Borgervænget 7
2100
København Ø
Tlf
24428829
Praktisk information
Oprettet
26-11-2019
Udløber
25-12-2019
Kviknummer
LJA-77834504
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Er du i gang med studier inden for sundheds-it, sundhedsvidenskab eller lignende og har du minimum 2 år tilbage af din studietid? Er du klar til at kaste dig over lidt af hvert i en travl og spændende offentlig organisation, hvor omdrejningspunktet er klinikere på regionens hospitaler og deres anvendelse af Sundhedsplatformen?

Så er du måske, den vi leder efter i Region Hovedstadens Center for It, Medico og Telefoni (CIMT), sektionen Forberedelse og Involvering.

Opgaver

Sektionen har tre fokusområder: uddannelsesplanlægning, brugerrettet kommunikation og udviklingsaktiviteter. Du vil blive tilknyttet uddannelsesplanlægning i teamet kompetenceudvikling.

Opgaverne består i planlægning og strukturering af uddannelsestilbud i Sundhedsplatformen for klinikere på hospitalerne fx administration af kurser, support af og kommunikation med kursister og undervisere, vedligeholdelse af hjemmesiden samt ad hoc-opgaver. Du vil også kunne bistå sektionen med en række administrative opgaver som fx mødebookinger, mindre koordineringsopgaver osv. Har du lysten og evnerne, vil du også kunne indgå i udviklingsopgaver.

Generelt kræver opgaverne, at du kan tage selvstændigt ansvar, samtidig med at du er i tæt dialog med dine kolleger om det faglige. Opgaverne kræver oftest, at du er nysgerrig og opsøgende.

Vi lægger stor vægt på, at du har evner for både koordinering, planlægning og formidling. Du er vant til at arbejde i Excel og er ikke bange for hverken at stille spørgsmål eller at tage egne initiativer i opgaveløsningen.

Vi tilbyder

Vi kan give dig:

  • varierende opgaver i et dynamisk miljø
  • gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • dygtige kollegaer med et stærkt fællesskab
Vi lægger vægt på en uformel omgangstone og har en flad struktur. Vi løfter i flok og bruger hinandens kompetencer bedst muligt. Vi vil sammen gerne gøre en forskel.

Om os

Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) er med ca. 1000 ansatte Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supporterer og udvikler it, medico-udstyr og telefoni på Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre, i alt ca. 46.000 ansatte. Vi har et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder. I CIMT skaber vi grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen. Det er et arbejde, der giver mening, fordi det handler om liv.

Du vil blive en del af teamet Kompetenceudvikling i sektionen Forberedelse & Involvering, der sammen med regionens hospitaler forbereder aktiviteter til implementering, anvendelse og forankring af ændringer i Sundhedsplatformen.

Læs mere her:

https://www.regionh.dk/om-region-hovedstaden/denAdministrativeRegion/CIMT/om-CIMT/Sider/default.aspx

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Pernille Lund-Cramer på tlf. 51 55 90 88 eller Pernille.Lund-Cramer.ekstern@regionh.dk

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst for kontor- og it-personale m.fl.
Arbejdstiden er 15 timer pr. uge med fleksibilitet i eksamensperioder med opstart d. 01-02-2020

Arbejdsdagene vil blive fordelt imellem dig og vores anden studentermedhjælper. I starten af hver måned vil der være 1-2 arbejdsdage fra Region Hovedstadens Uddannelsescenter på Gentofte Hospital med mødetid kl. 7.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning og CV og eventuelt uddannelsesbevis senest d. 15. januar 2020 via vores rekrutteringssystem.
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 4.

Ansøg nu
Kontakt
It- medico og telefoni
Borgervænget 7
2100
København Ø
Tlf
24428829
Praktisk information
Oprettet
26-11-2019
Udløber
25-12-2019
Kviknummer
LJA-77834504
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed