Gem annonce

Studentermedhjælper med interesse for den grønne omstilling søges til Energistyrelsens varmeenhed

Energistyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-07-2020
Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København V
Tlf
26180292
Praktisk information
Oprettet
10-07-2020
Udløber
24-08-2020
Kviknummer
LJA-80636982
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

Har du mod på et studiejob, hvor du bidrager til arbejdet med den grønne omstilling af varmesektoren og har du interesse for at lære mere om den dansk lovgivning og energipolitik? Så er du måske varmeenhedens nye studentermedhjælper!

Om jobbet Det danske samfund står over for en stor opgave med den grønne omstilling. Regeringens 70-procent målsætning stiller særligt store krav til arbejdet i Energistyrelsen, hvor vi er med til at udtænke de kloge løsninger for fremtidens grønne, sammenhængende og effektive energisystem. Samtidig er varmesektoren i rivende udvikling og står, bl.a. som følge af energiaftalen fra 2018 og klimaaftalen fra 2020, over for helt forandrede rammevilkår: Sektoren skal bidrage til den grønne omstilling, og fjernvarmesystemet bliver en hjørnesten i fremtidens integrerede energisystem. Vi søger en studentermedhjælper, som vil have mod på at indgå i et tværfagligt samarbejde og bidrage til opgaveløsningen i Energistyrelsens varmeenhed.

Opgaverne som studentermedhjælper vil blandt andet omfatte:

  • Udarbejdelse af udkast på diverse henvendelser.
  • Bistand til udarbejdelse af analyser.
  • Researcharbejde.
  • Diverse ad hoc opgaver.
Du kommer til at løse dine opgaver i tæt samarbejde med andre dygtige medarbejdere i varmeenheden, ministeriets departement og Center for Forsyning, som foruden ingeniører og energiplanlæggere også tæller jurister, økonomer og generalister. Du får mulighed for at bidrage til arbejdet med den grønne omstilling og udvikling i varmesektoren, og samtidig udvikle dig i et tværfagligt miljø sideløbende med dine studier.

Om dig Vi forventer, at du er i gang med en videregående uddannelse som fx ingeniør, energiplanlægger, økonom eller lignende, og at du har minimum et år tilbage af studiet. Det er en fordel, hvis du har interesse for den offentlige forvaltning og grønne omstilling og kendskab hertil. Vi forventer, at du har gode formidlingsevner i skrift og tale, er fagligt nysgerrig, har gode samarbejdsevner og formår at bringe din viden i spil.

Vi er meget åbne overfor samarbejder om semesterprojekter, praktikophold eller specialeprojekter ved siden af din ansættelse i kontoret, og vi har gode erfaringer med kombinationen af praktik og studiejobs fra tre tidligere studenter.

Du vil indgå i en styrelse og et team i en rivende grøn udvikling. Vi tager din faglige og menneskelige udvikling alvorligt, og vi lægger vægt på at få dig godt integreret på Energistyrelsens stærke hold.

Om os I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er 500 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier.

Du vil blive ansat som student i varmeenheden, som er en del af Energistyrelsens Center for Forsyning. Vi er på nuværende tidspunkt 18 medarbejdere, som alle er lokeret i København. Foruden en stærk faglighed, som dækker bredt, er vi et meget socialt kontor. Både når vi er på arbejdspladsen, men også uden for arbejdstid. Vi sætter velfærd højt og sikre fagligt stærke produkter gennem et tæt samarbejde.

Center for Forsyning skaber rammerne for udvikling af forsyningssektorerne med henblik på at sikre grøn omstilling, ressourceeffektivitet, forsyningssikkerhed, økonomisk effektivitet og forbrugerhensyn. Centret har ansvaret for el-, gas- og varmesektoren og økonomisk regulering af vand- og affaldssektoren. Centret arbejder med regulering både i EU og nationalt, lovarbejde, analyser, tilsyn, konkurrenceudsættelse og markedsdesign mv. Der er omkring 80 medarbejdere i Center for Forsyning.

Løn- og ansættelsesvilkår Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen og kan tilrettelægges med fleksibilitet i forhold til eksamen og undervisning. Tiltræden gerne snarest muligt.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fælles Overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer i statens tjeneste (HK). Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Sidsel Skov Birkbak på tlf. 33 92 76 19.

Energistyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning Du søger via www.ens.dk/job. Benyt funktionen "Søg stillingen" på stillingsopslaget. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis inkl. karakteroversigt og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest den 24. august 2020. Samtaler forventes afholdt i ugerne 36 og 37.

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at skulle udarbejde en opgave i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København V
Tlf
26180292
Praktisk information
Oprettet
10-07-2020
Udløber
24-08-2020
Kviknummer
LJA-80636982
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce