Gem annonce

Studentermedhjælper med politisk fingerspidsfornemmelse samt interesse for erhvervs- og vækstpolitik.

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
10-07-2019
Aarhus Kommune
Rådhuspladsen 2
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
10-07-2019
Udløber
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74392552
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Om jobbet:Danmarks største vækstcenter uden for hovedstaden hedder Business Region Aarhus. Vi er 12 østjyske kommuner med et motto om, at Østjylland arbejder for Danmark. Vil du være med til at udvikle arbejdet med den østjyske millionby og understøtte bæredygtig vækst i Østjylland? Kunne du tænke dig at arbejde med politisk interessevaretagelse og kommunikation?

Business Region Aarhus Sekretariatet søger en nysgerrig og ambitiøs studentermedhjælper med politisk fingerspidsfornemmelse samt interesse for erhvervs- og vækstpolitik.

Sekretariatet i Business Region Aarhus arbejder med interessevaretagelse, branding, erhvervsudviklingsprojekter og events. Du kommer til at indgå både i planlægnings- samt udførelsesfasen af opgaverne.

Dine opgaver omfatter blandet andet opgaver i forbindelse med

 • Politisk interessevaretagelse, herunder oplæg, taler mv.
 • Indgåelse af internationale samarbejder på fødevareområdet
 • Opgaver i forbindelse med events som ØSTJYSK TOPMØDE
 • Udarbejdelse af beslutningsoplæg til de 12 borgmestre
Din profil:
Vi forestiller os, at du:
 • Studerer på en samfundsvidenskabelig uddannelse, enten i slutningen af din bachelor- eller i starten af din kandidatuddannelse
 • Har analytisk sans, en god talforståelse og blik for sammenhænge
 • Er interesseret i erhvervs- og vækstpolitik
 • Er struktureret og god til at tilrettelægge din tid
 • Har gode skriftlige formidlingsevner på dansk og på engelsk
 • Er engageret, ansvarlig og initiativrig
 • Kan løse opgaver effektivt og i samarbejde med andre

Derfor skal du vælge os:Business Region Aarhus byder på muligheden for at være med til at bygge fremtidens fortælling om Østjylland. Her er erhvervsmæssigt og menneskeligt stort potentiale og mange ressourcer til gavn for hele landet. Du er med til at udvikle og gennemføre opgaver omkring interessevaretagelse, markedsføring og konkrete initiativer i samarbejde med kollegerne i de 12 kommuner, erhvervsliv, organisationer, institutioner og de 320 byrådsmedlemmer. Vi er alle optaget af, at Østjylland skaber udvikling og vækst til gavn for hele Danmark.

Sekretariatet betjener den politiske og administrative topledelse i Business Region Aarhus, der er et velkonsolideret politisk samarbejde, og vi understøtter et tæt samarbejde med interessenter, der typisk repræsenterer politik, erhverv og viden. Hver kommunes byråd har afsat midler til at udvikle Østjyllands position som Danmarks største vækstcenter uden for hovedstadsområdet.

Vi tilbyder et meningsfyldt job i et lille, energisk og engagereret sekretariat med et vidt forgrenet net af samarbejdspartnere. Det er et job med fast udviklingsfokus, hvor der er initiativpligt, råderum og stor mulighed for selv at præge tingene. Der er fleksible arbejdsvilkår og høj grad af selvstændigt ansvar for opgavernes udførelse.Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
Ugentligt timetal: 15

Der er tale om en tidsbegrænset stilling på et år, med mulighed for forlængelse.
Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til specialkonsulent Jesper borg Christensen på telefon 2332 8580 fra den 29. juli eller til sekretariatschef Jane Baad Jensen på telefon 2372 1014 fra den 13. august. Bemærk at vi ikke kan kontaktes det meste af juli pga. ferie.Ansøgning:
Stillingen søges elektronisk. Klik på Ansøg nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Kopi af eksamensbevis skal vedlægges.

Ansøgningsfrist: 20. august 2019

Samtaler afholdes den 28. august 2019.

Business Region Aarhus ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.

Om Business Region Aarhus
Business Region Aarhus består af de 12 kommuner Hedensted, Horsens, Skanderborg, Samsø, Odder, Norddjurs, Syddjurs, Randers, Silkeborg, Favrskov, Viborg og Aarhus.

Tilsammen en million østjyder en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet. Vores erhvervsmæssige styrkepositioner er industriproduktion, fødevareinnovation samt informations- og kommunikationsteknologi.

Vores vision er, at Business Region Aarhus er den mest toneangivende danske vækstmetropol uden for Hovedstadsområdet. Vi har international gennemslagskraft og er derigennem en væsentlig bidragsyder til dansk vækst og udvikling.

Læs mere om Business Region Aarhus her:
https://businessregionaarhus.dk/
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Aarhus Kommune
Rådhuspladsen 2
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
10-07-2019
Udløber
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74392552
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce